Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

HENkaku is a native Homebrew Enabler for the PS Vita and PS TV. It lets you run homebrews on the PS Vita
once13one
Posts: 1
Joined: Fri Apr 20, 2018 2:48 pm

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by once13one »

Kitehimuro wrote: Tue Apr 28, 2020 10:30 am New version fails INSTANTLY with GPU crash for main game and all add-ons. Using classic PSvita
Confirm. Or black screen after starting the game, or - crash GPU.

Base Game + DLC / Base Game without DLC
Advertising
aymeric000
Posts: 97
Joined: Sat Jun 28, 2014 7:53 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by aymeric000 »

once13one wrote: Tue Apr 28, 2020 12:44 pm
Kitehimuro wrote: Tue Apr 28, 2020 10:30 am New version fails INSTANTLY with GPU crash for main game and all add-ons. Using classic PSvita
Confirm. Or black screen after starting the game, or - crash GPU.

Base Game + DLC / Base Game without DLC
I have no issue, did you update the datas also ? (antialising + resolution files)
Advertising
PS Vita 1001 - 3.60 HENkaku Ensō - 64gb Memory card
PSP 1004 - 6.60 PRO-B10 CFW - 8gb Memory card
kingcrimson1920
Posts: 43
Joined: Thu Jan 11, 2018 6:07 pm

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by kingcrimson1920 »

I have Black screen too after start.

Edit: everything Works - this version need Data New data files
moltomolto
Posts: 3
Joined: Wed Apr 29, 2020 1:57 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by moltomolto »

Still can't get this new version to start. Tried deleting old data files and reinstalling fresh but still no luck.
Al Capwn
Posts: 23
Joined: Wed Apr 18, 2018 10:43 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by Al Capwn »

When you uninstall and then delete the data files, download both the VPK + Data files (or just use VHBB) and try it with the included demo pak file before copying over your full version paks. If it works, then I would copy over only your pak files and not the entire base2q folder.

If you decide to run the texture packs linked in the main post keep in mind it will sit at a black screen for a couple minutes before it loads the main game.

I am running into a slight issue however; when I hit the end of the 'Installation' mission it just sits at the overview screen without proceeding to the next level.
kingcrimson1920
Posts: 43
Joined: Thu Jan 11, 2018 6:07 pm

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by kingcrimson1920 »

I have this same problem - can’t load next level
moltomolto
Posts: 3
Joined: Wed Apr 29, 2020 1:57 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by moltomolto »

Al Capwn wrote: Wed Apr 29, 2020 5:03 am When you uninstall and then delete the data files, download both the VPK + Data files (or just use VHBB) and try it with the included demo pak file before copying over your full version paks. If it works, then I would copy over only your pak files and not the entire base2q folder.

If you decide to run the texture packs linked in the main post keep in mind it will sit at a black screen for a couple minutes before it loads the main game.

I am running into a slight issue however; when I hit the end of the 'Installation' mission it just sits at the overview screen without proceeding to the next level.
Thanks but this is actually exactly what I did...unfortunately not working even with the demo pak on a fresh install for me. I'm not finding it anywhere, but is there a way to re-download the old VPK? This is my personal favorite Vita homebrew port, my Vita is incomplete without it now :D
Rinnegatamante
VIP
Posts: 912
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by Rinnegatamante »

The gpucrash/black screen issues can be solved by placing these two files in ux0:data/quake2 (https://rinnegatamante.it/q2fix.zip).
For the level not proceeding, it actually requires a lot of time to go to the next one since controls can't be used to skip intermission screen, i'm gonna address this issue in a fast hostfix release most likely tomorrow.
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D
Rinnegatamante
VIP
Posts: 912
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by Rinnegatamante »

vitaQuakeII v.2.3.1 released! Hotfix for v.2.3.

Changelog:
- Fixed an issue causing app/gpu crash when MSAA was disabled.
- Fixed an issue preventing intermission screen to be skipped.

Credits:
Thanks to all my patroners:
- Tain Sueiras
- drd7of14
- polytoad
- The Vita3k project
- Al Capwn
- Creckeryop
- Wiese
- The Libretro Team
- Mark Vdovychenko
- Mored4u
- Igor Kovacs Biscaia
- rsn8887
- Count Duckula
- Andyways
- Daniel Krusenbaum
- Elwood Blues
- Justin
- spriteice
- gnmmarechal
- Thomas Radeck
- Neil MacAlasdair
- Thomas Würgler
- GregoryRasputin
- styroteqe
- Des
- suLac4ever
- BOBdotEXE
- Daniel
- Lars Zondervan
- Pirloui
- PSX-Place.com
- 2Mourty
- Dieter B

Download:
https://vitadb.rinnegatamante.it/#/info/278
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D
moltomolto
Posts: 3
Joined: Wed Apr 29, 2020 1:57 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by moltomolto »

New release is working great! Thanks for the amazing port.
Post Reply

Return to “HENkaku”