Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Do not post feature requests here, please.
Before posting bugs report check the Image Bug reporting help & guidelines
Forum rules
Do not post Features/Improvments request here (i.e : AI being stupid is not a bug, not being able to do a mulligan is not a bug, etc..etc..)
Before posting, please read the Bugs reporting guideline
Zethfox
Posts: 3029
Joined: Thu Jun 10, 2010 11:28 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by Zethfox »

"AI can't pay kicker cost. I tested Goblin Bushwhacker & Joraga Warcaller."

cant or decides not to? does it stall out with ai trying to pay it?
Matt K
Posts: 20
Joined: Thu Oct 14, 2010 1:34 am

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by Matt K »

Never mind, the problem was that the profile was in the Res folder and not the User folder.
wololo
Site Admin
Posts: 3727
Joined: Wed Oct 15, 2008 12:42 am
Location: Japan

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by wololo »

Matt K wrote:Never mind, the problem was that the profile was in the Res folder and not the User folder.
In theory that shouldn't be a problem, the PSP should recreate the profile in the User folder and not crash. I'll investigate that.
Azul
Posts: 41
Joined: Sat Jan 02, 2010 11:15 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by Azul »

Cyclops Gladiator from M11 has the subtype "Giant Warrior" but in Wagic it is only listed as a "Giant"
Zethfox
Posts: 3029
Joined: Thu Jun 10, 2010 11:28 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by Zethfox »

Cyclops Gladiator
Types:
Creature — Cyclops Warrior

the correction is made thanks for reporting, btw we go by the gatherer rulings on the cards.
KF1
Posts: 1952
Joined: Tue Apr 06, 2010 7:04 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by KF1 »

I believe Wololo may be addressing the missing play options (e.g., Stonehewer, etc.) but I think this issue is also impacting the Random 1 or Random 2 color decks. I can play a game no problem BUT I crash my PSP everytime I use a random 2 color deck mode AFTER I get to the reward screen. I do not have this issue with the CLASSIC constructed deck play.

Please advise.
Tacoghandi
Posts: 1197
Joined: Thu Apr 28, 2011 11:34 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by Tacoghandi »

My friend and I are both playing on windows and having an issue where every once in a while when a game starts it only shows backs of cards instead of images.He crashes on Vista, I am using XP and i dont crash i can cycle through cards in my hand and it shows power and toughness numbers on thumbnails but can not select or play any card. Any ideas?
!!Check out My Created Sets and other Stuff!!

viewtopic.php?f=22&t=3380
sandman423
Posts: 739
Joined: Thu Sep 10, 2009 8:59 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by sandman423 »

So far...

I updated SVN and Tried to Copy and Paste from Bin/Res MTG (SVN Update) Kessig Wolf Run to MTG.txt for PSP Wagic 17.0 and it is still not working...Why is that?

I tap Mountain/Forest/ and 3 other lands but it says 0/0 to give attack to creature and when I select creature no boost.

[card]
name=Kessig Wolf Run
auto={T}:Add{1}
auto={X}{R}{G}{T}:target(creature) +x/0 ueot && trample ueot
text={T}: Add {1} to your mana pool. -- {X}{R}{G}, {T}:
Target creature gets +X/+0 and gains trample until end of turn.
type=Land
[/card]
Tacoghandi
Posts: 1197
Joined: Thu Apr 28, 2011 11:34 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by Tacoghandi »

is Drana suppose to be listed as damage

[card]
name=Drana, Kalastria Bloodchief
abilities=flying
auto={X}{B}{B}:thisforeach(X) damage:1 target(creature) && thisforeach(X) 1/0 all(this)
text=Flying -- {X}{B}{B}: Target creature gets -0/-X until end of turn and Drana, Kalastria Bloodchief gets +X/+0 until end of turn.
mana={3}{B}{B}
type=Legendary Creature
subtype=Vampire Shaman
power=4
toughness=4
[/card]

should damage:1 instead be 0/-1
!!Check out My Created Sets and other Stuff!!

viewtopic.php?f=22&t=3380
Tacoghandi
Posts: 1197
Joined: Thu Apr 28, 2011 11:34 pm

Re: Wagic 0.17.1 Bugs: please post your bug reports here

Post by Tacoghandi »

sandman423 wrote:So far...

I updated SVN and Tried to Copy and Paste from Bin/Res MTG (SVN Update) Kessig Wolf Run to MTG.txt for PSP Wagic 17.0 and it is still not working...Why is that?

I tap Mountain/Forest/ and 3 other lands but it says 0/0 to give attack to creature and when I select creature no boost.

[card]
name=Kessig Wolf Run
auto={T}:Add{1}
auto={X}{R}{G}{T}:target(creature) +x/0 ueot && trample ueot
text={T}: Add {1} to your mana pool. -- {X}{R}{G}, {T}:
Target creature gets +X/+0 and gains trample until end of turn.
type=Land
[/card]
try removing the + in front of the x/0
!!Check out My Created Sets and other Stuff!!

viewtopic.php?f=22&t=3380
Locked