Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Strange OpenBOR problem on Adrenaline

You have questions and can't find another subforum to ask? Go here
Post Reply
RagahRagah
Posts: 22
Joined: Mon Jan 18, 2016 12:57 am

Strange OpenBOR problem on Adrenaline

Post by RagahRagah » Tue Sep 04, 2018 1:22 am

I'll preface this by saying I do not have this problem on my PSP, only on my Vita through Adrenaline and I have attempted this mutliple times on multiple versions for the PSP. So basically I've noticed that every specific pak file I have for OpenBOR will work on OpenBOR through Adrenaline... as a single file. What I mean is that each individual file loads up perfectly if it is the ONLY pak file in the pak folder. But ig I EVER have more than one pak sitting in the pak folder when I load up BOR, I'm met with the screen you will see below in the screenshot I took from the Vita. And obviously the mentioned website doesn't exist anymore so that's not an option.

So, um... what the heck is this? Why does having multiple pak files stored cause OpenBOR to crash???
Advertising
Attachments
2018-08-24-180617.jpg
2018-08-24-180617.jpg (139.21 KiB) Viewed 296 times
Last edited by CPUzX on Mon Sep 10, 2018 11:07 pm, edited 1 time in total.
Reason: moved to "Support" section.

RagahRagah
Posts: 22
Joined: Mon Jan 18, 2016 12:57 am

Re: Strange OpenBOR problem on Adrenaline

Post by RagahRagah » Thu Sep 06, 2018 3:30 am

Any ideas?
Advertising

Post Reply

Return to “Support”