Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Remote play without updating?

Post Reply
Sephirothskr1
Posts: 9
Joined: Sun Oct 11, 2015 1:10 am

Remote play without updating?

Post by Sephirothskr1 » Mon May 23, 2016 5:09 pm

I want to use my remote play away from home, but it says I need to update. Problem is, I don't want to risk losing my TN-V or my ark. I'm currently on 3.55... (I upgraded from an early software at one point to 3.55 and I kept all of my stuff :D, but still don't wanna risk it.) is there a work around to this?????
Advertising

User avatar
HarmfulMushroom
Posts: 755
Joined: Wed Dec 25, 2013 10:02 pm

Re: Remote play without updating?

Post by HarmfulMushroom » Mon May 23, 2016 6:38 pm

Sephirothskr1 wrote:I want to use my remote play away from home, but it says I need to update. Problem is, I don't want to risk losing my TN-V or my ark. I'm currently on 3.55... (I upgraded from an early software at one point to 3.55 and I kept all of my stuff :D, but still don't wanna risk it.) is there a work around to this?????
Unfortunately no. Your only options are either A update and loose TN-V/ARK, B buy another Vita to update and use for remote play, or C use the remote play APK for android.
Advertising

User avatar
cathrinemey
Posts: 4
Joined: Thu Oct 26, 2017 10:07 am

Re: Remote play without updating?

Post by cathrinemey » Thu Nov 02, 2017 10:37 am

Unfortunately no. Your only options are either A update and loose TN-V/ARK, B buy another Vita to update and use for remote play, or C use the ps4 remote play apk for android.
Got the some problem.
I choose the option "C" for the cheap solution and it works great without losing my TN-V or my ARK. Niche options. :D

User avatar
dmaskell92
Moderator
Posts: 1153
Joined: Tue Mar 12, 2013 5:07 pm
Location: New York

Re: Remote play without updating?

Post by dmaskell92 » Thu Nov 02, 2017 12:28 pm

If it makes you feel better RemotePlay sucks lol
Does it quit? If not, then it's legit... Too legit.

Nvidia Shield Portable 48gb
Dreamcast: SEGA Sports - 80gb IDE HDD
4k PS3 Super Slim OFW 4.82
1k PSP: 6.60 ME-2.3
1K PSVita: Ensō 32GB - 64GB SD2VITA - 64GB PSVSD
Image

kdseo
Posts: 1
Joined: Wed Nov 15, 2017 6:05 am

Re: Remote play without updating?

Post by kdseo » Wed Nov 15, 2017 6:07 am

Use this link: link removed by mod
Last edited by NNNRT on Wed Mar 21, 2018 3:39 pm, edited 1 time in total.
Reason: spam

smzakaria
Posts: 3
Joined: Mon Mar 19, 2018 4:45 pm

Re: Remote play without updating?

Post by smzakaria » Mon Mar 19, 2018 4:48 pm

I want to use my remote play away from home, but it says I need to update. Problem is, I don't want to risk losing my TN-V or my ark. I'm currently on 3.55... (I upgraded from an early software at one point to 3.55 and I kept all of my stuff :D, but still don't wanna risk it.) is there a work around to this?????
Last edited by smzakaria on Mon Mar 19, 2018 4:50 pm, edited 1 time in total.

smzakaria
Posts: 3
Joined: Mon Mar 19, 2018 4:45 pm

Re: Remote play without updating?

Post by smzakaria » Mon Mar 19, 2018 4:49 pm

Use this link: link removed
Last edited by NNNRT on Wed Mar 21, 2018 3:36 pm, edited 1 time in total.
Reason: illegal software

User avatar
d@rk51d3
Posts: 205
Joined: Tue Aug 13, 2013 11:48 am
Location: South Australia

Re: Remote play without updating?

Post by d@rk51d3 » Tue Mar 20, 2018 6:50 am

Reported

smzakaria
Posts: 3
Joined: Mon Mar 19, 2018 4:45 pm

Re: Remote play without updating?

Post by smzakaria » Thu Mar 22, 2018 1:45 pm

<a href="link removed by mod">ipl 2018 schedule</a>
Last edited by NNNRT on Fri Mar 30, 2018 9:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: piracy

romanbishop
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 12:05 pm

Re: Remote play without updating?

Post by romanbishop » Thu May 24, 2018 12:23 pm

I had to buy another Vita to update and use for remote play.

Post Reply

Return to “Homebrews”