Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[RELEASE] vitaQuakeIII - Quake 3: Arena + Quake 3: Team Arena port for PSVITA

HENkaku is a native Homebrew Enabler for the PS Vita and PS TV. It lets you run homebrews on the PS Vita
t1op
Posts: 3
Joined: Wed Mar 13, 2019 3:43 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeIII - Quake 3: Arena + Quake 3: Team Arena port for PSVITA

Post by t1op » Wed Mar 13, 2019 10:31 pm

Thank you for the response!
I was trying to select "Team Arena" from the regular menu.

However, when I select it from the bubble, I get error C2-12828-1.
I tried removing my pak files and it just doesn't try to open.

Is there something wrong with the pak files?
I just copied them directly off my Team Arena CD... Do I need to install the game first and run a patch or something?
Advertising

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 800
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] vitaQuakeIII - Quake 3: Arena + Quake 3: Team Arena port for PSVITA

Post by Rinnegatamante » Thu Mar 14, 2019 1:49 am

Can't say if files directly from the CD work or need patches to be applied. Pak files i tested on my own come from Steam version of the game.

Try to look a bit on the net regarding ioquake3 for PC (if pak files work with ioquake3 for PC, they will work on vitaQuakeIII too being vitaQuakeIII just an ioquake3 port).
Advertising
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

t1op
Posts: 3
Joined: Wed Mar 13, 2019 3:43 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeIII - Quake 3: Arena + Quake 3: Team Arena port for PSVITA

Post by t1op » Thu Mar 14, 2019 4:06 am

Thanks for the help! I was just missing the latest update files.

Keyboard... Is there a way to use the keyboard to change your character name?
Originally I was stuck at Unnamed. Now it defaults to my PSN name.

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 800
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] vitaQuakeIII - Quake 3: Arena + Quake 3: Team Arena port for PSVITA

Post by Rinnegatamante » Thu Mar 14, 2019 12:10 pm

t1op wrote:
Thu Mar 14, 2019 4:06 am
Thanks for the help! I was just missing the latest update files.

Keyboard... Is there a way to use the keyboard to change your character name?
Originally I was stuck at Unnamed. Now it defaults to my PSN name.
No, sceIme as for now it's not yet implemented (the way ioquake3 code works doesn't make it very trivial to implement and it's not something really needed to play the game).
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

Post Reply

Return to “HENkaku”