Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[SOLVED] VitaShell Question

You have questions and can't find another subforum to ask? Go here
Post Reply
mauro2029
Posts: 15
Joined: Sun Jun 10, 2012 5:02 pm

[SOLVED] VitaShell Question

Post by mauro2029 » Mon Sep 24, 2018 3:13 pm

Hi there,

I'm on 3.68. I recently installed h-encore and Vitashell, everything went well apparently. I want to try adrenaline so I read somewhere that a simple way to transfer files would be to rename them to .mp4 and transfer them like a video file with qcma. So I managed to do that. But when I try to rename or install the file on VitaShell no file of any kind is displayed. I can see directory structures, but when I go into the /video folder it appears empty.

What would be the button combination to show files, and later on rename them? Or am I missing some other step perhaps?

Thanks in advance.
Advertising
Last edited by mauro2029 on Tue Sep 25, 2018 4:06 pm, edited 1 time in total.

RY0M43CH1Z3N
Posts: 9
Joined: Wed Dec 20, 2017 3:42 pm

Re: [OPEN] VitaShell Question

Post by RY0M43CH1Z3N » Tue Sep 25, 2018 2:06 pm

Transfer it in .vpk file or change the extension after. In vitashell you use the triangle buttom over the file and press X in rename.
Advertising

mauro2029
Posts: 15
Joined: Sun Jun 10, 2012 5:02 pm

Re: [OPEN] VitaShell Question

Post by mauro2029 » Tue Sep 25, 2018 4:05 pm

Still for some reason VitaShell is not displaying files in most subfolders.
However I did manage to turn on ftp, so I transferred and installed adrenaline on my Vita.

I used this: http://wololo.net/2016/12/12/copying-fi ... ot-needed/

So it's all good now. Thanks.

Post Reply

Return to “Support”