Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[OPEN] Auto h-encore fail to copy to Vita after successful process

You have questions and can't find another subforum to ask? Go here
Post Reply
User avatar
Xilence
Posts: 14
Joined: Mon Jul 21, 2014 9:42 pm
Location: United States

[OPEN] Auto h-encore fail to copy to Vita after successful process

Post by Xilence » Sat Jul 07, 2018 10:12 pm

Hey, gonna get straight to the point. Using auto h-encore 0.3.2 by noahc3 on 3.68. Set up everything, and the program did its thing, no errors, nothing. Refreshed and saw h-encore app. Here's my problem, when I go to copy the app, it displays the error message "Could not copy some content items.", followed by "You can only copy applications that your account is the owner of."

I think I missed a step or something, any help is appreciated.
Advertising
Capybaras are the best animal in the world.

Formedras
Posts: 3
Joined: Thu Jul 12, 2018 3:35 am

Re: [OPEN] Auto h-encore fail to copy to Vita after successful process

Post by Formedras » Fri Jul 13, 2018 12:24 am

I don't know for certain, but I'm betting you somehow scr..ed up your Account ID. Try the process again, making sure to copy/past your AID from the directory name QCMA uses for your account. (To ensure it's the right one, copy something from the Vita to your computer, and match product IDs.)

Hope this helps.
Advertising

Post Reply

Return to “Support”