Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

HELP - ENSO "Unlink Memory Card" database lost

You have questions and can't find another subforum to ask? Go here
Post Reply
Darko21
Posts: 1
Joined: Sun Oct 08, 2017 2:15 am

HELP - ENSO "Unlink Memory Card" database lost

Post by Darko21 » Sun Oct 08, 2017 2:40 am

Hi everyone,

Hope someone can help...
after installing ENSO on my PSTV I erroneously pushed unlink memory card in settings... (deleting the database of the internal 1GB memory) now I lost all launch bottons / bubbles (of the games I have on my USB card) on the main screen.

I run my games from an external USB card that I mount through VitaShell, I know the games are still in my USB drive but with no bubbles I cannot run them anymore. Is there a way to fix this?

I need to recover the bubbles and the games should run again from my USB (hopefully)
I just want to avoid having to reinstall all games again.

--------------------
dumb question
ENSO works fine but is there a way to avoid mounting external USB to ux0 every time? I mean can ENSO remember the main memory is USB even after turning off the system?

THANKS IN ADVANCE TO ANYONE WHO WILL TRY TO SAVE ME. ;)
Advertising

rsn8887
Posts: 149
Joined: Wed Feb 03, 2016 11:49 pm

Re: HELP - ENSO "Unlink Memory Card" database lost

Post by rsn8887 » Wed Nov 08, 2017 11:52 pm

I am not sure if this will fix it, but have you tried selecting "Refresh Livearea" in VitaShell (press triangle to bring up the menu on the right, then select it there), after you mounted your USB Stick as ux0:?
Advertising

Post Reply

Return to “Support”