#232400 by EvilDooinz
Sat Jan 26, 2013 6:26 pm
Hello, I have recompiled NJ's emus to support the vita. The emulators had a check to see if the wlan switch of the psp was on. So I disabled that. Then BOOM adhoc works on the vita. Looking for source code to other emus like nes and snes that have same issues with wlan switch if anyone could help.

Image

Download Links
cps1psp,
cps2psp,
mvspsp,
ncdzpsp

romconv_mvs
romconv_cps2
Advertising
Last edited by EvilDooinz on Thu Jan 31, 2013 7:24 pm, edited 1 time in total.
#232495 by MadZiontist
Sun Jan 27, 2013 1:07 am
Nice work, thanks for sharing this!
Advertising
#232502 by jvhellraiser
Sun Jan 27, 2013 1:28 am
can you mod the UO version of mvspsp & cps2psp

UO CPS2PSP 2.3.1
http://www.mediafire.com/?7xg7vn7oqpo3nti

UO MVSPSP 2.3.1
http://www.mediafire.com/?2qzaz2089f99cvk


oooooooooooooooooooh :o NJ did not see that! NJ are the UO versions. thanks.

oh one more thing i would like to ask you UO cp1psp crashes
on me,not sure whats going on,i will leave you a link of it maybe
you find something,thanks

UO cps1psp
http://www.mediafire.com/?0ao3btxoc8368yo
#232776 by fatman01923
Mon Jan 28, 2013 5:37 am
Amazingly done, I was thinking if "someone could disable that stupid adhoc check for vita"... and here it is now before my eyes. Excellent post man, this will be used a lot. I think this is my first adhoc enabled homebrew for PS Vita. :D Now to find others at my college who have CEF or ARK firmwares for their Vita. :|
#233966 by eighthdayregret
Thu Jan 31, 2013 9:44 am
Anyone else having problems with this?
I can use FTP to add up to two roms with caches and it'll work fine, but as soon as I add even one more, it gets stuck on
Code: Select allChecking BIOS...
Checking ROM info...
ROM set "[game name]"
unless I run the game in Ad-Hoc mode.
I want to play single player.
Any suggestions?
#233976 by jvhellraiser
Thu Jan 31, 2013 10:27 am
eighthdayregret wrote:Anyone else having problems with this?
I can use FTP to add up to two roms with caches and it'll work fine, but as soon as I add even one more, it gets stuck on
Code: Select allChecking BIOS...
Checking ROM info...
ROM set "[game name]"
unless I run the game in Ad-Hoc mode.
I want to play single player.
Any suggestions?


what emulator i the one causing the issue?
ot this is for every single emulator?

And at the same time i'll add: Not fix adhoc
i leave it here so it can be fix for adhoc too.

Fix 1 del emulador de cps1
Now Cps1 Rom will not crash.
http://www.mediafire.com/?14qo3g1y81ayfyb
#233982 by eighthdayregret
Thu Jan 31, 2013 10:45 am
jvhellraiser wrote:
eighthdayregret wrote:Anyone else having problems with this?
I can use FTP to add up to two roms with caches and it'll work fine, but as soon as I add even one more, it gets stuck on
Code: Select allChecking BIOS...
Checking ROM info...
ROM set "[game name]"
unless I run the game in Ad-Hoc mode.
I want to play single player.
Any suggestions?


what emulator i the one causing the issue?
ot this is for every single emulator?

And at the same time i'll add: Not fix adhoc
i leave it here so it can be fix for adhoc too.

Fix 1 del emulador de cps1
Now Cps1 Rom will not crash.
http://www.mediafire.com/?14qo3g1y81ayfyb
Oh, sorry about that, haha. That info would probably help you help me better.
I'm a doofus.
It's the MVS emu that's giving me problems.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests