Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Stuck on "creating app list" when trying to load exploit.

Pro Team's PSP Custom Firmware for the Vita. ARK can be downloaded here
midnx
Posts: 5
Joined: Thu Feb 12, 2015 4:11 pm

Re: Stuck on "creating app list" when trying to load exploit

Post by midnx » Sun Feb 15, 2015 1:03 am

FTP is hit or miss, I've transfer large ISOs like FF Type 0 which is like 2.5gb with the fan translation patch, and it worked perfectly. But there's been times where I've transfered 5-10MB GBA roms and they get corrupt and wont play at all.
Advertising

User avatar
.nina.
Posts: 21
Joined: Thu Aug 14, 2014 12:44 am

Re: Stuck on "creating app list" when trying to load exploit

Post by .nina. » Thu Mar 19, 2015 1:26 am

I'm not trying to bump this topic, but I didn't read any resolution to this issue. I tried to copy an ISO (call of duty, road to victory) by copying it with the HOTBRAIN save file. I copied the file wirelessly using FILEZILLA and that seemed to work fine. But, now the HOTBRAIN exploit wont work. It's stuck on CREATING APP LIST.

Any feedback would be highly appreciated. Thanks in advance.
Advertising
girl gamer/nerd

jazneo
Posts: 111
Joined: Thu Sep 13, 2012 11:54 pm

Re: Stuck on "creating app list" when trying to load exploit

Post by jazneo » Thu Oct 08, 2015 9:52 am

Just install clean ark file with no menu in it the 138 menu is buggy when install iso from ftp

Post Reply

Return to “ARK”