Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Pro Team's PSP Custom Firmware for the Vita. ARK can be downloaded here
compil3r
Posts: 7
Joined: Fri Jun 28, 2013 10:20 pm
Location: Mexico

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by compil3r » Fri Sep 19, 2014 4:17 am

Works great with Patapon 1 US (3.18, copied over TN-V10 exploit). 8-)
Advertising

User avatar
SMOKE
Retired Mod
Posts: 3674
Joined: Tue Apr 17, 2012 10:00 pm
Location: USA
Contact:

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by SMOKE » Fri Sep 19, 2014 4:32 am

I'm not sure what's the problem, but when I try to launch any homebrew, it exits the exploit
Advertising

symban
Posts: 6
Joined: Tue Dec 10, 2013 8:40 am

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by symban » Fri Sep 19, 2014 6:51 am

What is the way to reset/delete ARK-2 system files and do a fresh install? It was working well on Patapon2 US 3.18 till I crashed the system after I accidentally deleted the temp folder while trying to exit the file browser (tried select + start as in PSPfiler but pressing start deleted the temp folder and crashed the system) After reinstalling the psp games thru qcma, was able to get back into eCFW but now ARK-2 freezes as soon as I press any button other than scrolling (up/down) or menu (select). TalkmanTravelTokyo with TN-V10 which was also loaded on same system works fine after the reinstallation.

User avatar
SMOKE
Retired Mod
Posts: 3674
Joined: Tue Apr 17, 2012 10:00 pm
Location: USA
Contact:

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by SMOKE » Sun Sep 21, 2014 12:25 am

SMOKE wrote:I'm not sure what's the problem, but when I try to launch any homebrew, it exits the exploit
It seems somehow all homebrew eboots got corrupted somewhere along the line.
What's weird is it didn't affect PS1 eboots :?

kid23
Posts: 2
Joined: Sun Sep 21, 2014 3:14 am

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by kid23 » Sun Sep 21, 2014 4:12 am

octopus wrote:Talkman Tokyo exploit on 3.18.
I get black screen with “Starting”. That’s all.
The same.
What games does ark2 support? Is there a list?

User avatar
The Z
VIP
Posts: 5554
Joined: Thu Jan 27, 2011 4:26 pm
Location: PREUẞEN, DEUTSCHLAND
Contact:

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by The Z » Sun Sep 21, 2014 12:35 pm

kid23 wrote:
octopus wrote:Talkman Tokyo exploit on 3.18.
I get black screen with “Starting”. That’s all.
The same.
What games does ark2 support? Is there a list?
Exploit games? Basically the same as TN-V.
White PSV TV - 32GB - 3.60 CFW
White PSV 1000 - 32GB - 3.60 CFW
2x PSV 2000 - 32/64GB - 3.60 CFW
PSP Fat 1000 - TA-081 - 6.61 ME-2.3
PSP Slim 2000 - TA-085¹ - 6.61 ME-2.3
4x PSPgo & 1x PSP 3kº⁴ᶢ - 6.61 LME-2.3∞

kid23
Posts: 2
Joined: Sun Sep 21, 2014 3:14 am

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by kid23 » Mon Sep 22, 2014 1:13 pm

ArcadeDarts, 3.18. Yes, I can get into arkMenu.
But most of time, it hangs on black screen with words "Loading. running". Then show the error C1-2858-3.
And when I play iso, it still gets error C1-2858-3.

User avatar
Acid_Snake
Retired Mod
Posts: 3099
Joined: Tue May 01, 2012 11:32 am
Location: Behind you!

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by Acid_Snake » Mon Sep 22, 2014 3:43 pm

kid23 wrote:ArcadeDarts, 3.18. Yes, I can get into arkMenu.
But most of time, it hangs on black screen with words "Loading. running". Then show the error C1-2858-3.
And when I play iso, it still gets error C1-2858-3.
Try another ISO driver

throwaway
Posts: 1
Joined: Fri Sep 26, 2014 11:35 am

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by throwaway » Fri Sep 26, 2014 11:38 am

Just made account to chime in that it also hangs on my copy of talkman tokyo for vita 3.18

I'll start the game up, the exploit will run, and its hangs on a dark screen that says loading.

User avatar
Acid_Snake
Retired Mod
Posts: 3099
Joined: Tue May 01, 2012 11:32 am
Location: Behind you!

Re: Official ARK-2 testing thread (up to firmware 3.18).

Post by Acid_Snake » Sat Sep 27, 2014 8:05 am

I believe the reason it fails with some games is the load address of K.BIN. I'll try to make different builds with different load addresses for K.BIN when I get some time.

Post Reply

Return to “ARK”