Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[RELEASE] 6.60 TN-V10

Total_Noob's PSP Emulator Custom Firmware for the Vita. CEF can be downloaded here.
Fadi5555
Posts: 57
Joined: Mon Oct 22, 2012 12:19 pm

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by Fadi5555 » Mon Sep 01, 2014 1:08 am

Total Noobs.
Can you make bright_v0.3 work on TN-V10 it's really amazing plugin.
Or make any bright plugin works on it. (The plugin makes bright too dimmer more than that). I realy like this plugin on psp days. We really need this plugin or make some thing make some plugin make our Screen yellow like (f.lux)
the tweak on iphone. If you can I will be grateful.

I love you and all your hard works to keep our vita more fun. Thank you so much
You are ROCK...
Advertising
Last edited by Fadi5555 on Tue Sep 02, 2014 4:04 am, edited 1 time in total.

dogmeet
Posts: 27
Joined: Wed Feb 26, 2014 4:29 pm

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by dogmeet » Mon Sep 01, 2014 4:18 am

Final Fantasy IX has freezes and slow music like in TN-V9. I think that there are not enough virtual or other memory to run it.
Advertising

User avatar
montie1965
Posts: 17
Joined: Fri Oct 19, 2012 10:24 am
Location: melbourne australia

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by montie1965 » Mon Sep 01, 2014 1:57 pm

anubis889 wrote:anyone having the issue with loading some ps1 games? I've tried a few games that worked with 9.6 but now I get a black screen right before the sony playstation logo is supposed to appear and I have to reboot the vita (not with all games, just some that was previously working)
I too I'm having troubles with PSone games not loading...

Total-Noob
Guru
Posts: 536
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:08 pm

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by Total-Noob » Mon Sep 01, 2014 2:18 pm

montie1965 wrote:
anubis889 wrote:anyone having the issue with loading some ps1 games? I've tried a few games that worked with 9.6 but now I get a black screen right before the sony playstation logo is supposed to appear and I have to reboot the vita (not with all games, just some that was previously working)
I too I'm having troubles with PSone games not loading...
Hm, can one of you write me a PM, I need you for some testings.

Reimu
Posts: 67
Joined: Sun Sep 02, 2012 5:34 pm
Location: Germany

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by Reimu » Mon Sep 01, 2014 4:41 pm

Total-Noob wrote:
montie1965 wrote:
anubis889 wrote:anyone having the issue with loading some ps1 games? I've tried a few games that worked with 9.6 but now I get a black screen right before the sony playstation logo is supposed to appear and I have to reboot the vita (not with all games, just some that was previously working)
I too I'm having troubles with PSone games not loading...
Hm, can one of you write me a PM, I need you for some testings.
Only payed PSOne Games was affected by this (tested with Final fantasy VII & IX) decrypted PSOne *.pkg (Tested with Dino Crisis) and Costum mades (Tested with Memories Off) are still running
PS Vita 1k EU - 3.51 VHBL + custom Bubble
PS Vita 1k JP - 3.01 TN-V10 + PSOne Loader + custom Bubble
PS3 - 4.70 Rebug REX + webMAN
Nintendo 3DS XL NENE DX JP - 9.2.0-20J <-> 4.2

User avatar
SILENT_Pavel
Posts: 173
Joined: Tue Jan 08, 2013 11:19 pm

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by SILENT_Pavel » Wed Sep 03, 2014 12:48 pm

[spoiler]Yep, on 2.12 ps1 games don't work normal anymore for me. Tested with my own backups custom made eboots.[/spoiler]
upd: also sstates plugin doesn't work anymore with PSP games too.

UPD: seems like after several resets of all TN-V setting - PS1 game started to work fine like before.
Last edited by SILENT_Pavel on Mon Sep 08, 2014 4:30 pm, edited 3 times in total.
vita
PCH-1008 WiFi, 3.18 OFW, 16Gb, EU PSN --> Go! Sudoku + Sports Superbikes 2 exploits.

User avatar
Proto-Tyrant
Posts: 37
Joined: Tue Oct 23, 2012 4:22 am
Location: NRW Germany (Dortmund)
Contact:

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by Proto-Tyrant » Thu Sep 04, 2014 7:51 am

thanks for all your great work, my vita is still on 3.01 with megamix, it works well.
good update

sry for my bad english, i'm from germany

greeting proto
PSV 3.18 OFW (DC 2A) Arcade Darts
PSP 1004 (DC 5C) CFW 5.50 GEN
PSP 1004 (DC 6A) CFW 6.60 ME- 1.8
PSP 2004 (DC 8B) CFW 6.60 ME- 1.8
PSP 3004 (DC 1C) CFW 6.60 PRO-C

User avatar
jhuebert95
Posts: 201
Joined: Wed Oct 31, 2012 6:44 pm

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by jhuebert95 » Fri Sep 05, 2014 5:08 am

Not sure if this is a bug or just how it's supposed be, but whenever I use Network Update and install a new TN-V version it resets my settings in the configuration tab, the PEOPS tab, and the CPU Speed tab. The rest stay the same. The problem is that my ctf theme requires me to skip the coldboot, so after installing the new version I have to quit the exploit without hitting X to restart. I'm unable to just quit at that point and restart the exploit game again manually. My whole Vita glitches and I have to hard reset every time I update to a new version AND I have to reapply all my settings every time. Is there any way to update without losing my settings?
jhuebert95
Black PSP 1001 - 6.60 ME-2 & 6.60 PRO-C2
Black PS Vita 1001- 3.60 w/ HENkaku
Black PS3 CECH-4001C - Latest OFW

minibouba
Posts: 10
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:01 pm

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by minibouba » Mon Sep 08, 2014 2:55 pm

anubis889 wrote:anyone having the issue with loading some ps1 games? I've tried a few games that worked with 9.6 but now I get a black screen right before the sony playstation logo is supposed to appear and I have to reboot the vita (not with all games, just some that was previously working)
Put the speed up MS access on off and re-test ....

User avatar
SILENT_Pavel
Posts: 173
Joined: Tue Jan 08, 2013 11:19 pm

Re: [RELEASE] 6.60 TN-V10

Post by SILENT_Pavel » Mon Sep 08, 2014 4:32 pm

minibouba wrote:Put the speed up MS access on off and re-test ....
Absolutely right. But it was working before the v10 with "speed up" enabled.
vita
PCH-1008 WiFi, 3.18 OFW, 16Gb, EU PSN --> Go! Sudoku + Sports Superbikes 2 exploits.

Post Reply

Return to “TN CEF”