Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

The Official TN-V9+ PS1 Audio Compatability Thread

Total_Noob's PSP Emulator Custom Firmware for the Vita. CEF can be downloaded here.
User avatar
riddle43
Posts: 92
Joined: Tue Dec 10, 2013 8:56 am
Location: Mich
Contact:

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by riddle43 » Tue Jun 17, 2014 10:24 am

Not Working: Wild Arms ntsc no sound
Advertising
A wise cat once said "Happy Happy Joy Joy"

nokia2100
Posts: 20
Joined: Thu Oct 18, 2012 7:33 am

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by nokia2100 » Tue Jun 17, 2014 10:35 am

[Working] Legend of Mana (psn download version)
Sound is working but game is slow and sometime freeze
when i config PEOPS plugin change mode fastest game still slow but no freeze
Advertising

binebina
Posts: 41
Joined: Sat Apr 19, 2014 9:29 pm

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by binebina » Tue Jun 17, 2014 10:59 am

[Working with issues]
Tales of Destiny:
I turned everything off and it works quite well. But after winning a fight it sometimes lags. If voices are turned on, it lags (after battle)
Freezes sometimes.

[Working with issues]
Tales of Phantasia
Sometimes laggy. Voices are too fast but working.
Last edited by binebina on Tue Jun 17, 2014 5:09 pm, edited 1 time in total.

Alpmaster
Posts: 605
Joined: Wed Apr 04, 2012 11:17 am
Location: United States
Contact:

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by Alpmaster » Tue Jun 17, 2014 12:51 pm

Crash bandicoot 2 in U.S works with lagging.
Last edited by Alpmaster on Tue Jun 17, 2014 1:31 pm, edited 1 time in total.
Game On!

makak1984
Posts: 195
Joined: Sat Jan 01, 2011 4:39 am

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by makak1984 » Tue Jun 17, 2014 12:54 pm

Working Klonoa the door to phantomile - working, but there is some audio slowdowns during the game play.
PSP 3004 6.60 PRO-C2Fix3, PS Vita 3G 1104 3.60 thaiHENkaku v7, PS TV3.60 HENkaku 3DS XL9.2, XBOX 360 LT3, WII,WII U 5.5.1 PS2 FreeMcBoot, GBA SP

will164035
Posts: 36
Joined: Tue Mar 11, 2014 9:30 pm

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by will164035 » Tue Jun 17, 2014 2:03 pm

ambrosjb wrote:
will164035 wrote:[Working] Final Fantasy 8 US*****

Issues: Frame rate is less than half, I've tried playing three times, first time crashed on launching, second time made it to the loading screen (sound worked) then crashed, last time managed to load game and run around (really slowly) but crashed when battle started. All three times had to reset my vita to get back to the psp menu.

Also now crashed when i load with tn savestate and try to go back to xmb

EDIT* sorry to be a pain, really wanted to get this to work lol. after switching all the peops settings to fastest (or whatever i was willing to tinker with, dont know what everything does yet) i got the game to not crash, the framerate is still iffy though, sometimes fine, sometimes really low
and even as i write it crashes while drawing :( darn
Same results for me. Not sure why this is listed as "working". These are unplayable results in my book.
I listed them as working because they're still playable with the settings modified, just really laggy.

User avatar
Obito
Posts: 138
Joined: Tue Jul 09, 2013 1:06 pm

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by Obito » Tue Jun 17, 2014 2:22 pm

[Working] Pandemonium (1 and 2)
[spoiler]Issues: Slow audio, and gameplay is slower with audio. When settings are low, the game is playable at good speed. However, the sound gets gliched when you pass by a waterfall, and it also makes the game lag.[/spoiler]

dogmeet
Posts: 27
Joined: Wed Feb 26, 2014 4:29 pm

Working Final Fantasy IX

Post by dogmeet » Tue Jun 17, 2014 2:28 pm

Final Fantasy IX

low frame rate, personal character moves slowly. Slow music speed on start/continue screen, some sounds are missed in melody. There is no music when you choose new game in preview video. First battle in game ran very slowly, froze after two turns.

User avatar
hgoel0974
Retired Mod
Posts: 2155
Joined: Mon Jul 23, 2012 11:42 pm
Location: New York

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by hgoel0974 » Tue Jun 17, 2014 2:50 pm

Thanks for all the reports guys, I'll put them in the OP when I get the time (I have an exam tmrw).
"If the truth is a cruel mistress, then a lie must be a nice girl"

User avatar
iAmGhost
Posts: 10
Joined: Fri Mar 28, 2014 4:29 pm

Re: [TN-V9] PS1 Audio Support Results

Post by iAmGhost » Tue Jun 17, 2014 2:53 pm

[Working] Resident Evil (SLUS00747)
[spoiler]Issues:
audio from intro video won't stop even skipped it (but it stops when start the game so it's not really big issue)
Voice is glitched, i can't hear "What a mansion!"[/spoiler]

[Not Working] Beatmania - Arcade 2nd Mix (SLPM86126)
[spoiler]Issues:
Game works pretty smooth but only some sounds are played. (KONAMI intro, BGM of songs).

Sounds are that missing:
* Menu music / SFX
* Note SFX (sounds that played when hit notes).

Since it's music based game sounds are critical issue, so I've marked as not working.
Since It's[/spoiler]

I think tags are should separated into something like [Working](for perfect games), [Working with issues](for sound issue, lags), [Not Working](for crash, freeze, etc...).
Last edited by iAmGhost on Tue Jun 17, 2014 3:39 pm, edited 4 times in total.

Post Reply

Return to “TN CEF”