Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[Official TN-V bugs thread] report all your problems here

Total_Noob's PSP Emulator Custom Firmware for the Vita. CEF can be downloaded here.
bedle
Posts: 4
Joined: Sat Feb 08, 2014 5:04 pm

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by bedle » Thu Apr 23, 2015 8:47 am

Using Vita 3g/wifi model with 3.01 and TN-V10:

No matter what i do, whenever i try to play PS1 game via PSP emu i cant get past "Sony's warning screen" with audio enabled, as soon as PSP Emu passes that screen - freeze on black screen.
If i completely disable audio im getting past PS1 logo up to game logo it self after which PSP Emu freezes again.

If i simply press Home button and close exploited game so i could try to rerun exploit game to get back in PSP emu my Vita freezes once again, after which i have to power it off and back on.

The thing is that all those PS1 games worked flawlessly WITHOUT sound on TN-V9.
Advertising

Side.Step.Society
Posts: 6
Joined: Mon Apr 27, 2015 4:22 am

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by Side.Step.Society » Mon Apr 27, 2015 4:30 am

Am I correct in assuming that not all PSP backups running in 3.50 + TN-V11 is a known bug?

Also, it's been suggested to not use FTP for large file transfers(EG. ISOs/CSOs). Is the current recommended approach to QCMA to perform the initial transfer of the ISO, then "Install" the ISO via XMB and rinse and repeat for any additional backups?

Been having a heck of a time getting ISOs to work as expected in TN-V11 and not sure if it's because I'm out of the eCFW loop or just bugs taunting me.
Advertising

CheesyPeas
Posts: 4
Joined: Sun Apr 19, 2015 9:22 am

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by CheesyPeas » Sun May 10, 2015 7:01 am

The Z wrote:
CheesyPeas wrote:Okay ... If you can't install homebrew on 3.50 how'd you run it? :)

Thanks for your reply anyway, was going nuts. I guess I'll have to hunt down a guide for running ISO on 3.50 ...
Use ARK + 138menu and install + launch homebrews via /PSP/VHBL/.

I can launch Hbs via TN-V, because I installed them at first, and then updated the Vita.
Hey there, I finally had a moment to sort all this out and it worked perfectly.

Thanks for both your help and support of the community, very much appreciated :)

Cryptotooth
Posts: 3
Joined: Tue Mar 31, 2015 10:22 am

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by Cryptotooth » Sun May 10, 2015 10:19 am

Whenever I try to add any home brew or ISOs to TN-v11 on v3.36, they never show up in the game directory in the XMB. As far as i know I've copied and packaged all of the home brews properly and have tried putting them in every save data, and nothing works. ARK-2 just works straight away. I'm trying to copy over Vita VTP because as I said, there's no way of copying anything else over without it.

User avatar
smithsf0x
Moderator
Posts: 265
Joined: Sat Jan 31, 2015 3:37 pm
Location: Görmänie

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by smithsf0x » Sun May 10, 2015 1:42 pm

Copy the ISOs to the ISO folder in the root directory via FTP. Or put them in an savedata (ISO name in caps and only 6 chars in total! => AceCombatX.iso becomes ACX.ISO ) and copy the ISO files from the save data to the ISO folder via the PSPFiler

Both methods should work
Image

User avatar
PepeCobain
Posts: 39
Joined: Tue Dec 02, 2014 1:31 am

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by PepeCobain » Mon May 11, 2015 9:07 pm

hi i'm on 3.18 with TN V10 Go Sodoku ! .. star wars the force unleashed not work ! blu screen of death ... i try ISO and CSO but not work

iCEQB
Posts: 57
Joined: Thu Jan 16, 2014 3:54 pm

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by iCEQB » Sun Jun 28, 2015 1:19 pm

@Total_Noob, please take a look at this :(

viewtopic.php?f=56&t=43265

I also wrote you a PM with a few details.

atrumincendia
Posts: 20
Joined: Mon Jan 21, 2013 2:43 am

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by atrumincendia » Mon Jul 06, 2015 3:03 am

I have a PSVita running firmware 2.12. I have the Gamocrazy One game. I have tried multiple times to install TN-V, but it does not seem to work. it keeps saying the saved data file is corrupted... what am I doing wrong? or is there a problem with this install file?

atrumincendia
Posts: 20
Joined: Mon Jan 21, 2013 2:43 am

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by atrumincendia » Mon Jul 06, 2015 4:40 am

Nevermind, I restarted my system and the QCMA, and it worked... finally!!!!

Raizuke
Posts: 64
Joined: Sun Oct 14, 2012 7:51 am

Re: [Official TN-V bugs thread] report all your problems her

Post by Raizuke » Thu Oct 15, 2015 12:43 am

please, can you help me with these?

Blue Screen Of Death
--------------------

Firmware - 3.52 TN-V11
Exception - Bus error (data)
Thread - SceModmgrStart
EPC - 0x88139FF8 / VshControl+0x000000F8

zr:00000000 at:00000000 v0:00000000 v1:88140000
a0:00000001 a1:00000008 a2:00000073 a3:00000000
t0:00000056 t1:00000041 t2:00000073 t3:8813F498
t4:00000017 t5:00000001 t6:00001AD8 t7:00001FF8
s0:DEADBEEF s1:DEADBEEF s2:DEADBEEF s3:DEADBEEF
s4:DEADBEEF s5:DEADBEEF s6:DEADBEEF s7:DEADBEEF
t8:00001AE8 t9:00000167 k0:00000000 k1:00000000
gp:881465A0 sp:882FFFF0 fp:88300000 ra:88139FF4


Press START to restart.

hoping for your help ..

Post Reply

Return to “TN CEF”