Page 3 of 60

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:17 pm
by Swing
Ok so things are a little bit better, at least CMA TRIES to download the files you just posted but it shows up as corrupt. I noticed that you didn't have 6.60.BPB there so I add that. But at least it's lettings me get close to copying it now...

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:24 pm
by Total-Noob
@The_Zett
The PSP Emu cannot read the Volume buttons.

@all
About the Urbanix exploit - so you all see the white screen, but no green screen? I read somewhere that one does only have access to the recovery menu. Can anybody confirm this?

TN

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:26 pm
by abdou005
Total-Noob wrote:@The_Zett
The PSP Emu cannot read the Volume buttons.

@all
About the Urbanix exploit - so you all see the white screen, but no green screen? I read somewhere that one does only have access to the recovery menu. Can anybody confirm this?

TN
In Eu urbanix we see only a WHITE screen . But japanese i think they have access to recovery

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:30 pm
by taiyaki04
Total-Noob wrote:About the Urbanix exploit - so you all see the white screen, but no green screen? I read somewhere that one does only have access to the recovery menu. Can anybody confirm this?
white screen, then a flash of green(or yellow, sorry color blind)...

i was able to access recovery menu... after exiting recovery, it wont load the xmb, then goes black screen then c1 error...

if i install 660 files, then dont exit the recovery menu but close the game and start it again... it launches the xmb, then i choose the language, edit time, choose location... then it goes red screen with messages in different language...

urbanix jp 1.81

edit: i tried this with hackinformer files instead of the z's... will try with the z's files

edit2: same result with z's files

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:44 pm
by Total-Noob
People who are having problems with urbanix or red screen error should try this: http://www.putlocker.com/file/E161621F51872611

Those with Urbanix should check which color appears.

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:47 pm
by TotemG
Hey everone,I just don't know if this is a problem/bug:
This happens after I changed the theme color,time format, exit the exploit game.
when i lunch the exploit game(101-in-1 Megamix HK version ) and boot into the XMB,sometimes the XMB turns into a first-run state that let me setup the Languages, Timezones, Times, ect, but this is NOT THE FIRST TIME i lunch the exploit and boot the VSH, i setup everthing before, but i don't know why the XMB lets me do that again.

But when i keep the XMB configuration as default,relunch the exploit game again,the problem never shows.

(Sorry for My poor english,hope you guys can understand what i'm saying. :))

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:49 pm
by taiyaki04
@TN

am not sure cause i cant clasify colors well...
but with urbanix jp... i get blue, whitish screen then green then xmb loads, then red screen

edit: blue is long, then the white and green is fast...

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:55 pm
by Total-Noob
taiyaki04 wrote:@TN

am not sure cause i cant clasify colors well...
but with urbanix jp... i get blue, whitish screen then green then xmb loads, then red screen

edit: blue is long, then the white and green is fast...
Okay, the Urbanix JP exploit is fine, but EU and US aren't ... a fix for the red screen will follow :)

TN

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:56 pm
by fate6
Cleaned up the thread
Please keep posts bug related

Re: [Official TN-V4 bugs thread] report all your problems he

Posted: Tue Dec 17, 2013 4:57 pm
by abdou005
Total Noob , Eu Urbanix gave me a BLUE screen , after it a blue screen but clear as the sky color :D.

edit 1 : No green colour showed, just dark blue, and after it a clear blue and it stops there :D
Edit 2 : Thank you, because really i like how you take time for Us, I respect you a lot TN Thank you Again