Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Report TN-V bugs and issues here!

Total_Noob's PSP Emulator Custom Firmware for the Vita. CEF can be downloaded here.
Locked
WifiGuy
Posts: 89
Joined: Wed Aug 01, 2012 9:37 pm

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by WifiGuy » Sat Mar 16, 2013 12:20 am

Yes
Advertising

User avatar
hgoel0974
Retired Mod
Posts: 2154
Joined: Mon Jul 23, 2012 11:42 pm
Location: Maia, Pleiades Nebula

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by hgoel0974 » Sat Mar 16, 2013 12:30 am

WifiGuy wrote:Yes
Have you tried putting VHBL back in?
Advertising
"If the truth is a cruel mistress, then a lie must be a nice girl"

WifiGuy
Posts: 89
Joined: Wed Aug 01, 2012 9:37 pm

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by WifiGuy » Sat Mar 16, 2013 12:37 am

I just did and it(vhbl) works fine, I think TN overlooked something simple like memory addresses or something in the US SC3 save. My next step is going to be to put tn-c back on and remove any plugins/homebrew I might of had nighpr or something on there

User avatar
hgoel0974
Retired Mod
Posts: 2154
Joined: Mon Jul 23, 2012 11:42 pm
Location: Maia, Pleiades Nebula

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by hgoel0974 » Sat Mar 16, 2013 12:57 am

WifiGuy wrote:I just did and it(vhbl) works fine, I think TN overlooked something simple like memory addresses or something in the US SC3 save. My next step is going to be to put tn-c back on and remove any plugins/homebrew I might of had nighpr or something on there
I read that somepeople had to copy the TN-V files and replace them in the TN-C folder to make it work
"If the truth is a cruel mistress, then a lie must be a nice girl"

User avatar
NeonAera
Posts: 82
Joined: Fri Nov 09, 2012 5:20 am

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by NeonAera » Sat Mar 16, 2013 12:59 am

Try re-installing, because other people are having the same issues and some say it works fine. And disable CWCHEAT if you have that on.
Yo JD! Thanks for volunteering to help me out on this one! I appreciate it. :) You devs are awesome man, I really love the exploits. By the way, the reinstall didn't work, still the same result. By the way, how do I disable CWCheat? I think I may have to try that too.

Thanks again!
▬ PSVita 1000 » OFW 3.60 → TaiHEN, Adrenaline [Talkman Travel: Tokyo]
▬ PSTV » OFW 3.20 → TN-V [Patapon 2]
▬ PSP Street E1000
▬ PSPgo » CFW 6.60 → PRO-C
▬ PSPslim 3000 » CFW 6.60 → PRO-C
▬ PSPslim 2000 » CFW 5.50 → Prometheus
▬ PSP 1000 » CFW 3.40 → OE-A

Legions
Posts: 2
Joined: Tue Jul 17, 2012 8:04 pm

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by Legions » Sat Mar 16, 2013 1:05 am

Hey guys, whenever I try to launch a game that I bought on the vita psn or the ecfw psp psn it always gives me error code 80010087

After searching around it seems like its an issue with the umd drive that the psp is supposed to have but the vita for obvious reasons, doesn't have a umd. It might not be an issue with the TN xmb, because when I googled the error threads from as early as around 2005 came up.

After I post this message I won't be able to check back until tomorrow morning so if anyone helps me, thanks in advance.
PSP Go - 6.60 Pro CFW
PS Vita - 1.80 TN-C (Urbanix)
PS3 - 4.30 Rogero CFW

Nephurus
Posts: 89
Joined: Fri Aug 31, 2012 7:19 pm

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by Nephurus » Sat Mar 16, 2013 1:12 am

Anyone else getting xmb freezing when u push select to access vsn?

User avatar
hgoel0974
Retired Mod
Posts: 2154
Joined: Mon Jul 23, 2012 11:42 pm
Location: Maia, Pleiades Nebula

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by hgoel0974 » Sat Mar 16, 2013 1:17 am

Nephurus wrote:Anyone else getting xmb freezing when u push select to access vsn?
It is VSH menu and no, try re-installing your 660.PBP
"If the truth is a cruel mistress, then a lie must be a nice girl"

WifiGuy
Posts: 89
Joined: Wed Aug 01, 2012 9:37 pm

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by WifiGuy » Sat Mar 16, 2013 1:18 am

hgoel0974 wrote:
WifiGuy wrote:I just did and it(vhbl) works fine, I think TN overlooked something simple like memory addresses or something in the US SC3 save. My next step is going to be to put tn-c back on and remove any plugins/homebrew I might of had nighpr or something on there
I read that somepeople had to copy the TN-V files and replace them in the TN-C folder to make it work
I have removed all plugins and homebrew and copied the tv-v files over the tn-c files and then copied that via cma and nothing is working I am still at square 1, we are going to have to wait for tn to look at this.
Last edited by WifiGuy on Sat Mar 16, 2013 1:34 am, edited 1 time in total.

edgelessdiamond
Posts: 43
Joined: Tue Dec 25, 2012 12:12 am

Re: Report TN-V bugs and issues here!

Post by edgelessdiamond » Sat Mar 16, 2013 1:23 am

hey guys trying to get cxmb to work. I've always had issues with this darn plugin. My themes that I'm placing in the theme folder arent showing. Which I have structured as psp/theme
my macrofire plugin still works fine so I'm pretty confident in plugin setup to begin with thanks

Locked

Return to “TN CEF”