Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Qcma - Crossplatform content manager for the PSVita

Open discussions on programming specifically for the PS Vita.
Forum rules
Forum rule Nº 15 is strictly enforced in this subforum.
User avatar
SMOKE
Retired Mod
Posts: 3674
Joined: Tue Apr 17, 2012 10:00 pm
Location: USA
Contact:

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by SMOKE » Tue Sep 24, 2013 3:29 pm

macguy67 wrote:I tried to pair my PSVita to my computer to use Wi-Fi. However, when i type in the code, the last 2 digits don't show up, even if i type them in. Help?
What OS are you using? Linux or Windows?
Advertising

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by codestation » Tue Sep 24, 2013 3:32 pm

Cancel and try again until you get a valid pin (wrong pins are shown with a negative sign). There is a bug with the pin generator on 32bit systems (including windows). I will upload a fixed version tonight.

EDIT: it should be fixed on 0.1.1. Links updated.
Advertising
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

macguy67
Posts: 7
Joined: Tue Sep 24, 2013 3:18 pm

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by macguy67 » Wed Sep 25, 2013 1:05 pm

SMOKE wrote:
macguy67 wrote:I tried to pair my PSVita to my computer to use Wi-Fi. However, when i type in the code, the last 2 digits don't show up, even if i type them in. Help?
What OS are you using? Linux or Windows?
Linux

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by codestation » Wed Sep 25, 2013 1:14 pm

macguy67 wrote:
SMOKE wrote:
macguy67 wrote:I tried to pair my PSVita to my computer to use Wi-Fi. However, when i type in the code, the last 2 digits don't show up, even if i type them in. Help?
What OS are you using? Linux or Windows?
Linux
Can you compile it from source? The github repo has the fix. I didn't have time to redo the .deb packages yesterday so i wouldn't be able to update them until tonight.
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

macguy67
Posts: 7
Joined: Tue Sep 24, 2013 3:18 pm

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by macguy67 » Wed Sep 25, 2013 1:19 pm

Can you compile it from source? The github repo has the fix. I didn't have time to redo the .deb packages yesterday so i wouldn't be able to update them until tonight.
How do i compile QCMA? I don't see any configure file.
Last edited by macguy67 on Wed Sep 25, 2013 1:23 pm, edited 1 time in total.

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by codestation » Wed Sep 25, 2013 1:23 pm

It uses qmake instead of autotools. So running qmake-qt4 (or qmake-qt5, depending on your needs) will create the makefile.
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

macguy67
Posts: 7
Joined: Tue Sep 24, 2013 3:18 pm

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by macguy67 » Wed Sep 25, 2013 1:27 pm

codestation wrote:It uses qmake instead of autotools. So running qmake-qt4 (or qmake-qt5, depending on your needs) will create the makefile.
I get the following error when trying to use qmake-qt4.
Project ERROR: Package libswscale not found

===================
macguy67 wrote:
codestation wrote:It uses qmake instead of autotools. So running qmake-qt4 (or qmake-qt5, depending on your needs) will create the makefile.
I get the following error when trying to use qmake-qt4.
Project ERROR: Package libswscale not found
Already fixed it, getting Project MESSAGE: Warning: unknown QT: widgets.
When i try to compile, i get this:
make: /usr/lib/i386-linux-gnu/qt4/bin/uic: Command not found
make: *** [ui_configwidget.h] Error 127

===================
macguy67 wrote:
macguy67 wrote:
codestation wrote:It uses qmake instead of autotools. So running qmake-qt4 (or qmake-qt5, depending on your needs) will create the makefile.
I get the following error when trying to use qmake-qt4.
Project ERROR: Package libswscale not found
Already fixed it, getting Project MESSAGE: Warning: unknown QT: widgets.
When i try to compile, i get this:
make: /usr/lib/i386-linux-gnu/qt4/bin/uic: Command not found
make: *** [ui_configwidget.h] Error 127
Fixed it again, but getting an error like this:
main.cpp:24:18: fatal error: QDebug: No such file or directory
compilation terminated.
make: *** [main.o] Error 1
Last edited by fate6 on Wed Sep 25, 2013 3:45 pm, edited 1 time in total.
Reason: Merged triple post

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by codestation » Wed Sep 25, 2013 3:17 pm

DId you have installed the Qt development libraries?

libqt4-dev if you are using Qt4
qtbase5-dev if you are using Qt5
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

User avatar
diceaurora
Posts: 22
Joined: Tue Oct 09, 2012 12:35 am
Location: Somewhere close

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by diceaurora » Wed Sep 25, 2013 4:52 pm

Would this be able to downgrade a vita seeing how it has a update folder for qcma

User avatar
fate6
Big Beholder
Posts: 7595
Joined: Fri Mar 09, 2012 1:18 am
Location: [fate6@Canterlot ~]$

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by fate6 » Wed Sep 25, 2013 5:02 pm

diceaurora wrote:Would this be able to downgrade a vita seeing how it has a update folder for qcma
No
Image
anon wrote:If you can't trust a 600 year old vampire in a prepubescent girl's body, who can you trust?

Post Reply

Return to “Programming and Security”