Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Qcma - Crossplatform content manager for the PSVita

Open discussions on programming specifically for the PS Vita.
Forum rules
Forum rule Nº 15 is strictly enforced in this subforum.
User avatar
SMOKE
Retired Mod
Posts: 3674
Joined: Tue Apr 17, 2012 10:00 pm
Location: USA
Contact:

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by SMOKE » Sun Sep 01, 2013 5:07 pm

Code: Select all

smoke@smoke:~$ pkg-config --libs --cflags libvitamtp
Package 'libvitamtp' has no Description: field
smoke@smoke:~$ ls -l /usr/lib/libvitamtp.*
lrwxrwxrwx 1 root  root      19 May 17 03:35 /usr/lib/libvitamtp.so.2 -> libvitamtp.so.2.0.0
-rwxrwxr-x 1 smoke smoke 537940 Jul 25 20:39 /usr/lib/libvitamtp.so.2.0.0
smoke@smoke:~$ ls -l /usr/include/vitamtp.h
-rw-rw-r-- 1 smoke smoke 23289 May 27 19:06 /usr/include/vitamtp.h
smoke@smoke:~$ echo $PKG_CONFIG_PATH

smoke@smoke:~$
Advertising

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by codestation » Sun Sep 01, 2013 5:12 pm

Code: Select all

smoke@smoke:~$ pkg-config --libs --cflags libvitamtp
Package 'libvitamtp' has no Description: field
You are still using the old libvitamtp.pc. The original file is invalid (doesn't have a description field). Copy the libvitamtp.pc contents that i posted to your pkgconfig directory. In archlinux the directory is located in /usr/lib/pkgconfig, i don't know where is located in Ubuntu (*sigh* @ distro fragmentation).
Advertising
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

User avatar
SMOKE
Retired Mod
Posts: 3674
Joined: Tue Apr 17, 2012 10:00 pm
Location: USA
Contact:

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by SMOKE » Sun Sep 01, 2013 5:26 pm

Alright, that fixed that problem. Now I have a new one:

Code: Select all

smoke@smoke:~/Desktop/qcma-master$ qmake  PREFIX=/usr
Project MESSAGE: Warning: unknown QT: widgets
smoke@smoke:~/Desktop/qcma-master$ 
Did I not install something correctly?
Thanks for the help BTW

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by codestation » Sun Sep 01, 2013 6:11 pm

SMOKE wrote: Project MESSAGE: Warning: unknown QT: widgets
Widgets is only valid in Qt5 but qmake-qt4 on my system doesn't generate that warning. In your case the warning shouldn't be a problem so try to continue with the make command.

I am downloading Ubuntu to run it in a VM to see whats the problem with this since i cannot reproduce that warning on Archlinux.
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

User avatar
SMOKE
Retired Mod
Posts: 3674
Joined: Tue Apr 17, 2012 10:00 pm
Location: USA
Contact:

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by SMOKE » Sun Sep 01, 2013 6:35 pm

codestation wrote:In your case the warning shouldn't be a problem so try to continue with the make command.
I just tried it, and heres the error im getting:

Code: Select all

In file included from /usr/local/include/libavformat/avio.h:31:0,
                 from /usr/local/include/libavformat/avformat.h:207,
                 from avdecoder.h:28,
                 from cmaobject.cpp:22:
/usr/local/include/libavutil/common.h: In function ‘int32_t av_clipl_int32_c(int64_t)’:
/usr/local/include/libavutil/common.h:150:47: error: ‘UINT64_C’ was not declared in this scope
make: *** [cmaobject.o] Error 1
smoke@smoke:~/Desktop/qcma$ 
codestation wrote:I am downloading Ubuntu to run it in a VM to see whats the problem with this since i cannot reproduce that warning on Archlinux.
Ok thanks

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by codestation » Sun Sep 01, 2013 7:12 pm

SMOKE wrote:
codestation wrote:In your case the warning shouldn't be a problem so try to continue with the make command.
I just tried it, and heres the error im getting:
EDIT: update your qcma sources. I modified the avdecoder to compile in older versions of ffmpeg.
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

User avatar
SMOKE
Retired Mod
Posts: 3674
Joined: Tue Apr 17, 2012 10:00 pm
Location: USA
Contact:

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by SMOKE » Mon Sep 02, 2013 9:22 pm

Thank you codestation its working now :)
I like how I dont have to open the terminal every time I want to test homebrews.
In fact, I usually copy 15-20 homebrews at a time and test them one by one :lol:
If I run into any errors, Ill let you know

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - Content Manager Assistant GUI for vitamtp

Post by codestation » Mon Sep 02, 2013 9:51 pm

Updated first post with .deb files for Ubuntu 32bit. No idea if these will work on other debian based distros.
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

User avatar
codestation
Big Beholder
Posts: 1660
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:45 pm
Location: /dev/negi

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by codestation » Mon Sep 23, 2013 3:51 am

Bump. Added a windows version to the first post. Only had the chance to test basic functionality: backup/restore of a game, streaming of photos, music and videos via wireless/usb.
Plugin list
Working on: QPSNProxy, QCMA - Open source content manager for the PS Vita
Playing: Error: ENOTIME
Repositories: github, google code
Just feel the code..

macguy67
Posts: 7
Joined: Tue Sep 24, 2013 3:18 pm

Re: QCMA - (updated with windows version)

Post by macguy67 » Tue Sep 24, 2013 3:21 pm

I tried to pair my PSVita to my computer to use Wi-Fi. However, when i type in the code, the last 2 digits don't show up, even if i type them in. Help?

Post Reply

Return to “Programming and Security”