Page 13 of 13

Re: Having Trouble Running Emulators? Read This! [Tutorial]

Posted: Wed Nov 20, 2013 11:35 pm
by dkeeper
Will do, as soon as possible. First I have to sleep D:
Could you add PicoDrive to the list? Cuz I'm a huge fan of the Sega Genesis and since it's working, it should be added.

Re: Having Trouble Running Emulators? Read This! [Tutorial]

Posted: Thu Nov 21, 2013 3:43 pm
by titegtnodI
dkeeper wrote:Will do, as soon as possible. First I have to sleep D:
Could you add PicoDrive to the list? Cuz I'm a huge fan of the Sega Genesis and since it's working, it should be added.
Sure, I'll grab out my Vita, test and modify the settings for PicoDrive and update the tutorial. I've been very sick since Thursday (hospital D:), so I might procrastinate the update for a few more days :p.

Re: Having Trouble Running Emulators? Read This! [Tutorial]

Posted: Fri Nov 22, 2013 7:08 am
by dkeeper
D: Take care of yourself, hope you get better :)
I followed the tutorial and it worked just fine for me. Will try some more things though. I used the Snes Emu with Intro and somehow it worked nicely oO
There are some slowdowns on some games, but it`s prolly because we can`t use the full power of the vita, since the Kirby games e.g. are quite the resource hoggers.
Will give more info later on :)

Re: Having Trouble Running Emulators? Read This! [Tutorial]

Posted: Wed May 21, 2014 4:57 am
by BlackJiggy
thanks!

Re: Having Trouble Running Emulators? Read This! [Tutorial]

Posted: Sat Jul 05, 2014 11:20 am
by Tobinian
I'm having trouble getting gPSP to work.
I've found the bios and followed the tutorial exactly, I am using the space invaders exploit on firmware 3.15
When I try to install gPSP with VHBL, it instead takes me to a subfolder 'DATA.BIN, PARAM.SFO, README.TXT'
I did rezip (edit: in store mode!) the install folder and everything, and have got the SNES and Masterboy emulators working a couple of days ago
Any help would be very much appreciated
Thanks
EDIT: well, this is embarrassing. It seems my problem lied in naming the install folder 'INSTALL.zip' rather than 'INSTALL.ZIP'. Problem solved!

Re: Having Trouble Running Emulators? Read This! [Tutorial]

Posted: Thu Feb 05, 2015 9:41 am
by hawaiizfynest
thank you for this walkthrough!

Re: Having Trouble Running Emulators? Read This! [Tutorial]

Posted: Sat Oct 22, 2016 2:52 am
by DJPlace
can i get this run using VHBL laucher on 3.61 vita? if i do the vhbl bubble how to guide.