Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

User avatar
Sl1tf1re
Posts: 120
Joined: Tue Jan 01, 2013 10:54 am

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by Sl1tf1re » Tue Jan 01, 2013 11:51 am

I'm french !

Si sa marche, Tu met: Anglais (Etats-Unis),
Puis tu redemarre,
Ensuite tu démarre UNO et la le menu apparait.

Mais moi j'ai un problème: Mes isos n'apparaissent pas...
Advertising
ImageImage

madness
Posts: 6
Joined: Thu Dec 13, 2012 4:42 pm

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by madness » Tue Jan 01, 2013 11:56 am

Sl1tf1re wrote:I'm french !

Si sa marche, Tu met: Anglais (Etats-Unis),
Puis tu redemarre,
Ensuite tu démarre UNO et la le menu apparait.

Mais moi j'ai un problème: Mes isos n'apparaissent pas...
Write in french here don't serve anything...
It's clear that all people not en would have a fix to play in his lang. We can only hope that frostegater or someone else help us.
Advertising

User avatar
cat619
Posts: 13
Joined: Wed Dec 26, 2012 1:18 am

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by cat619 » Tue Jan 01, 2013 12:04 pm

Thanks to all!
I also solved by changing the language to English

User avatar
Sl1tf1re
Posts: 120
Joined: Tue Jan 01, 2013 10:54 am

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by Sl1tf1re » Tue Jan 01, 2013 12:06 pm

Yes, alls game are in english ><

Frostegater, I'm wait the "TN-D" : add the language French :D

The ISO/CSO/HOMEBREWS its ok for me, i have forgot: .zip to .ZIP ! (.cso to .CSO)

This is huge even if it is not in French
ImageImage

tracer22jhayahr
Posts: 8
Joined: Sun Oct 21, 2012 10:24 am
Location: Philippines
Contact:

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by tracer22jhayahr » Tue Jan 01, 2013 1:01 pm

Hi guys, need your help here.. I just
recently installed eCFW UNO US
save file, and everything
works fine except that i can't
go back to the live screen
area. The ps button won't work when i try and there's a
little box with "-" when i
press the ps button. Hope
someone can help me. Thanks
in advance..

Nowcry
Posts: 26
Joined: Thu Jun 28, 2012 1:32 am

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by Nowcry » Tue Jan 01, 2013 1:57 pm

Tested and working EU version all lenguages(no credits for me) credits for user 173210
http://www.mediafire.com/?gc3h4h3q0kx91wd

works with spanish parameters
Last edited by Nowcry on Tue Jan 01, 2013 2:48 pm, edited 2 times in total.

madness
Posts: 6
Joined: Thu Dec 13, 2012 4:42 pm

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by madness » Tue Jan 01, 2013 1:59 pm

Nowcry wrote:Tested and working (no credits for me) credits for user 173210
http://www.mediafire.com/?gc3h4h3q0kx91wd
+1

it works on my vita with IT language

rullo
Posts: 3
Joined: Fri Dec 28, 2012 10:03 pm

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by rullo » Tue Jan 01, 2013 2:10 pm

+1

works with french parameters

thank's

ghemon74
Posts: 1
Joined: Tue Jan 01, 2013 4:40 pm

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by ghemon74 » Tue Jan 01, 2013 4:41 pm

tried the file madness works with Italian language
thanks to all;)

Asamidare
Posts: 11
Joined: Sat Oct 20, 2012 10:26 am

Re: UNO 2.02 exploit - (not) NOW working for me

Post by Asamidare » Wed Jan 02, 2013 3:27 pm

Working.
Thanks to the original fixer.
:)

Post Reply

Return to “Homebrews”