Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Possible to change TN menu backround?

Total_Noob's PSP Emulator Custom Firmware for the Vita. CEF can be downloaded here.
User avatar
xian183
Posts: 67
Joined: Tue Sep 25, 2012 2:20 am

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by xian183 » Sat Oct 06, 2012 2:27 pm

It just shows the corrupt icon and will not let me start it aty all whether i click X or O. The only thing it lets me do is press /\ to delete it. And thanks for the tip, i was getting pretty paranoid about getting forced to update lol.
Advertising

wth
HBL Developer
Posts: 834
Joined: Wed Aug 31, 2011 4:44 pm
Contact:

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by wth » Sat Oct 06, 2012 2:39 pm

It shows this
Image

and doesn't let you reboot ? :?
more weird than weird .. I'd seriously need to see this file xD
Advertising

User avatar
xian183
Posts: 67
Joined: Tue Sep 25, 2012 2:20 am

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by xian183 » Sat Oct 06, 2012 2:57 pm

Yeah, it shows that. It doesnt freeze the vita or stop me from rebooting or anything, it just doesnt work lol. Im gonna send you a pm.

wth
HBL Developer
Posts: 834
Joined: Wed Aug 31, 2011 4:44 pm
Contact:

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by wth » Sat Oct 06, 2012 9:42 pm

@xian183 Indeed, found the problem.
It's not checked as a real ISO, because your ISO didn't have the regular PSP GAME ISO header somehow, so I'll just restrict the header check to the usual ISO header part
So actually yours was detected as a file (corrupt icon because I didn't choose any image for files yet lol), and displayed because it still had the .ISO extension xD

Thanks for the help at improving this menu :)
I'll post a fix in no time.

User avatar
xian183
Posts: 67
Joined: Tue Sep 25, 2012 2:20 am

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by xian183 » Sat Oct 06, 2012 11:33 pm

Cool! Well that explains it, im glad i could help improve your menu :D If coding wasnt so darn difficult i might have a little more to contribute to this scene, but for now i guess ill just stick to posting whatever bugs/ideas i have :lol:

wth
HBL Developer
Posts: 834
Joined: Wed Aug 31, 2011 4:44 pm
Contact:

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by wth » Sat Oct 06, 2012 11:50 pm

xian183 wrote:If coding wasnt so darn difficult
Isn't ;)

Your update btw : http://ymenu.googlecode.com/files/yMenu ... 0-TN-A.zip

User avatar
The Z
VIP
Posts: 5554
Joined: Thu Jan 27, 2011 4:26 pm
Location: PREUẞEN, DEUTSCHLAND
Contact:

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by The Z » Sat Oct 06, 2012 11:58 pm

wth wrote:
xian183 wrote:If coding wasnt so darn difficult
Isn't ;)
Have to confirm this, if you know the basics and how to do this and that, its just a bit logical thinking how to do this and that, so if you are a smart person who uses its brain proper, its not that hard to be a good dev. Not offending.


And for modifying the TN menu background, its atm coded into the MENU.PBP itself, so you cant change it atm without to need to recompile the MENU.PBP, whose source isnt public yet.
White PSV TV - 32GB - 3.60 CFW
White PSV 1000 - 32GB - 3.65 CFW
2x PSV 2000 - 32/64GB - 3.65 CFW
PSP Fat 1000 - TA-081 - 6.61 ME-2.3
PSP Slim 2000 - TA-085¹ - 6.61 ME-2.3
4x PSPgo & 1x PSP 3kº⁴ᶢ - 6.61 LME-2.3∞

User avatar
Acid_Snake
Retired Mod
Posts: 3099
Joined: Tue May 01, 2012 11:32 am
Location: Behind you!

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by Acid_Snake » Sun Oct 07, 2012 12:06 am

wth wrote:
xian183 wrote:If coding wasnt so darn difficult
Isn't ;)
yes it is, stop lying

wth
HBL Developer
Posts: 834
Joined: Wed Aug 31, 2011 4:44 pm
Contact:

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by wth » Sun Oct 07, 2012 12:07 am

Acid_Snake wrote:yes it is, stop lying
maybe but nothing impossible ;)

(actually I just spent like one hour debugging libpng because of TN's corrupted fake.iso icon :mrgreen: )

User avatar
Acid_Snake
Retired Mod
Posts: 3099
Joined: Tue May 01, 2012 11:32 am
Location: Behind you!

Re: Possible to change TN menu backround?

Post by Acid_Snake » Sun Oct 07, 2012 12:10 am

dang, one hour to debug something that had nothing to do with the problem :o

Post Reply

Return to “TN CEF”