Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Unleash the full power of your PSP with a Custom Firmware.
Download and installation tutorial at http://wololo.net/wagic/cfw4dummies
User avatar
GhettoBeta59
Posts: 279
Joined: Sat Feb 26, 2011 3:10 pm
Location: ^ I'm right up there
Contact:

Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by GhettoBeta59 » Sun Feb 27, 2011 4:59 pm

Is it just me or am I the only one who has Parasite Eve multi-disc working? Just want to know cause I heard a lot of people say it's not for them.
Advertising

XXbluenavyXX
Posts: 18
Joined: Wed Dec 29, 2010 2:28 am

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by XXbluenavyXX » Sun Feb 27, 2011 6:05 pm

Mine works only if i put the loading disk thing to fast =P
Advertising
Image
Image
PSP 3001: 6.35 OFW----->6.35 PRO HEN----->6.20 OFW-----> 6.20 TN HEN-C----->5.03 GEN-C-----> 6.35 OFW----->6.35 PRO HEN-B

User avatar
GhettoBeta59
Posts: 279
Joined: Sat Feb 26, 2011 3:10 pm
Location: ^ I'm right up there
Contact:

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by GhettoBeta59 » Sun Feb 27, 2011 6:34 pm

Yeah that's what I did to make it work.

gamesmasta
Posts: 18
Joined: Thu Feb 24, 2011 3:28 pm

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by gamesmasta » Sun Feb 27, 2011 7:45 pm

It works for me too

Google.bee
Posts: 32
Joined: Sat Feb 19, 2011 5:07 am
Location: Chicago

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by Google.bee » Mon Feb 28, 2011 6:58 am

I PUT MINES ON FAST AND IT STILL WONT WORK

EarlZ088
Posts: 171
Joined: Tue Feb 08, 2011 5:00 am

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by EarlZ088 » Mon Feb 28, 2011 8:10 am

Putting discloading to fast made it work and why is the bl00dy eboot only like 500MB?

and has anyone gotten PE2 to work ?

Pinokio
Posts: 4
Joined: Sun Feb 20, 2011 4:17 pm

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by Pinokio » Mon Feb 28, 2011 10:46 am

EarlZ088 wrote:Putting discloading to fast made it work and why is the bl00dy eboot only like 500MB?

and has anyone gotten PE2 to work ?
It worked,i used PSX2PSP 1.4.2.Leave "Disc-Load Speed" Normal and everythings fine.When i changed it to "Fast" then my PSP crashed.

Google.bee
Posts: 32
Joined: Sat Feb 19, 2011 5:07 am
Location: Chicago

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by Google.bee » Mon Feb 28, 2011 1:43 pm

what am i doin wrong? i puy it on fast and it wont work i put it on slow and it still wont work

Garmo
Posts: 3
Joined: Mon Mar 07, 2011 9:47 pm

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by Garmo » Mon Mar 07, 2011 9:50 pm

I've built the eboot from bin/cues, and set the disc speed to fast. It boots up fine, but once it plays the first pre-rendered movie after starting a new game, the game freezes up and I can't use the Home Button.

Any advice?

User avatar
GhettoBeta59
Posts: 279
Joined: Sat Feb 26, 2011 3:10 pm
Location: ^ I'm right up there
Contact:

Re: Parasite Eve on 6.35 PRO-B

Post by GhettoBeta59 » Tue Mar 08, 2011 10:39 pm

Google.bee, if you are using PSX2PSP, try putting the compression to the highest. Same for Garmo.

Post Reply

Return to “Custom Firmwares (HEN/CFW/LCFW)”