Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Block me or move me to off topic, please

HENkaku is a native Homebrew Enabler for the PS Vita and PS TV. It lets you run homebrews on the PS Vita
User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 699
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Block me or move me to off topic, please

Post by Rinnegatamante » Sun Jun 25, 2017 9:42 pm

Just a random **** thread.
Advertising
Last edited by Rinnegatamante on Wed Sep 13, 2017 11:15 am, edited 3 times in total.
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

User avatar
gnmmarechal
Posts: 69
Joined: Mon Apr 11, 2016 8:47 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by gnmmarechal » Sun Jun 25, 2017 11:51 pm

Great work!

Here's some footage of vitaQuakeII.
Advertising
Last edited by gnmmarechal on Wed Jun 28, 2017 1:05 am, edited 1 time in total.

grisha22
Posts: 3
Joined: Sun Mar 05, 2017 6:51 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by grisha22 » Mon Jun 26, 2017 3:02 am

[spoiler]Image[/spoiler]
If you try to make a resolution larger than 960x544 crash will happen.

Dark Ronin
Posts: 16
Joined: Wed Jun 24, 2015 12:55 pm

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by Dark Ronin » Mon Jun 26, 2017 6:39 am

First of all, allow me to thank you for your hard work, all your homebrew games and apps makes scene pushing forward! Thank you! And not to mention that I've been dreaming of this port since you released VitaQuake.
One problem so far - crash upon entering sleep mode.
Good luck sir!

Dark Ronin
Posts: 16
Joined: Wed Jun 24, 2015 12:55 pm

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by Dark Ronin » Mon Jun 26, 2017 7:51 am

Also crashes when you try to quit)
Sensivity options resets to default every time game launches.

User avatar
szczuru
Posts: 167
Joined: Tue Oct 06, 2015 9:18 pm

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by szczuru » Mon Jun 26, 2017 8:03 am

Wooow! That's great! :D

What about support for mission packs?

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 699
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by Rinnegatamante » Mon Jun 26, 2017 12:38 pm

grisha22 wrote:[spoiler]Image[/spoiler]
If you try to make a resolution larger than 960x544 crash will happen.
Rescaler should be used not during a game. Btw a fix for this is under progress.
szczuru wrote:Wooow! That's great! :D

What about support for mission packs?
I've never played mission packs but, if they're not counted as mods (so requiring some DLL files), they should be already supported.
Dark Ronin wrote:Also crashes when you try to quit)
Sensivity options resets to default every time game launches.
The crash on quit is under investigation.
As for sensitivity options, they're a bit broken too atm, they're under re-working.
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

User avatar
szczuru
Posts: 167
Joined: Tue Oct 06, 2015 9:18 pm

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by szczuru » Mon Jun 26, 2017 9:48 pm

Rinnegatamante wrote: I've never played mission packs but, if they're not counted as mods (so requiring some DLL files), they should be already supported.
Quake 2 files:

baseq2/
pak0.pak
gamex86.dll
video (dir)
players (dir)

Quake 2 Ground Zero
baseq2/
pak1.pak
pak2.pak
gamex86.dll
players (dir)

rogue/
pak0.pak
pak1.pak
pak2.pak
game.dll
video (dir)

Quake 2 The Reckoning

xatrix/
pak0.pak
gamex86.dll

Quake 2 Zaero
zaero/
pak0.pak
gamex86.dll
sprites (dir) (inside pcx and sp2 files)
video.dir

On pc to run mission pack i need to use parameter on quake2.exe file. Eg:
quake2.exe +set game rogue
quake2.exe +set game zaero
etc

Files list:

Quake 2 (without any mission pack)
https://pastebin.com/9zU1wik2

Quake 2 with MP1 The Reckoning
https://pastebin.com/5pgJsuHy

Quake 2 with MP1 and MP2 Ground Zero
https://pastebin.com/HnMbRsDr

Quake 2 with MP1, MP2 and MP3 Zaero
https://pastebin.com/V9iQ38vi

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 699
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by Rinnegatamante » Mon Jun 26, 2017 10:21 pm

Then yes they are considered mods. I'm planning to add support to mods via suprx since on original Quake 2, they were shipped via DLLs.
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

CountDuckula
Posts: 5
Joined: Thu Sep 15, 2016 5:29 am

Re: [RELEASE] vitaQuakeII - Quake II port for PSVITA

Post by CountDuckula » Tue Jun 27, 2017 12:52 pm

Thanks Rinnegatamante :)
Thought I'd just test it last night and ended up playing for a couple of hours, feels nice and smooth/fluid and the default input settings work surprisingly well.

Expansion support would be awesome, I've got them on steam but never played either. When they first came out I was busy with quakeworld, but really play a lot more SP than MP these days.

Locked

Return to “HENkaku”