Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[RELEASE] rinCheat

HENkaku is a native Homebrew Enabler for the PS Vita and PS TV. It lets you run homebrews on the PS Vita
Love_OFF
Posts: 6
Joined: Wed Nov 02, 2016 8:37 am

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by Love_OFF » Thu Nov 03, 2016 9:32 pm

@Rinnegatamante

I tried it with the plugin amphetamin of TheFlow and it works.
Advertising

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 732
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by Rinnegatamante » Thu Nov 03, 2016 9:52 pm

Love_OFF wrote:@Rinnegatamante

I tried it with the plugin amphetamin of TheFlow and it works.
Can you try to delete net_module.suprx (or temporary rename it) in ux0:/data/rinCheat?
Advertising
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

Love_OFF
Posts: 6
Joined: Wed Nov 02, 2016 8:37 am

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by Love_OFF » Thu Nov 03, 2016 10:37 pm

Rinnegatamante wrote:
Love_OFF wrote:@Rinnegatamante

I tried it with the plugin amphetamin of TheFlow and it works.
Can you try to delete net_module.suprx (or temporary rename it) in ux0:/data/rinCheat?

I tried renaming, but no luck.
I have also tried deleting the folder rinCheat of DATA.

In both cases I have tried restarting the PSvita (in case you need to load any data on startup)

I attach the two dumps.

https://mega.nz/#!sU4gXTSK!9OROsCZRQSRk ... M5jgj3KZP0

Thanks very much

chzconey
Posts: 2
Joined: Sun Nov 06, 2016 2:38 am

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by chzconey » Sun Nov 06, 2016 2:41 am

Hey so Duke Nukem 3D in America is the megaton edition do the cheats work the same?

chzconey
Posts: 2
Joined: Sun Nov 06, 2016 2:38 am

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by chzconey » Sun Nov 06, 2016 2:49 am

Also how come on github you have rincheat master, whats the difference?

professorbil
Posts: 1
Joined: Thu Jan 01, 2015 7:48 pm

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by professorbil » Sun Nov 06, 2016 4:45 pm

ok how do you use the cheat list? i went to the cheat list enabled cheats went back to the game and nothing happened. tryed restarting game still nothing. did i miss something? the cheat db is from what rin has posted on git.

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 732
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by Rinnegatamante » Sun Nov 06, 2016 6:03 pm

professorbil wrote:ok how do you use the cheat list? i went to the cheat list enabled cheats went back to the game and nothing happened. tryed restarting game still nothing. did i miss something? the cheat db is from what rin has posted on git.
For everyone who wants to help the development of this tool by testing stuffs i need to know:

- What game you tried
- What mode it is (RAM or MMC)
- What bugs you encountered
- What features are not working
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

amadeuspower
Posts: 3
Joined: Sat Nov 05, 2016 7:24 am

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by amadeuspower » Thu Nov 10, 2016 2:57 am

Rinnegatamante,
Help me put .lua cheats? I do not know how to do! They're in the folder but when I enter the game and click on the cheat list does not appear at all!

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 732
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by Rinnegatamante » Thu Nov 10, 2016 12:52 pm

amadeuspower wrote:Rinnegatamante,
Help me put .lua cheats? I do not know how to do! They're in the folder but when I enter the game and click on the cheat list does not appear at all!
viewtopic.php?p=414876#p414876

Stop spamming, thanks.
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

User avatar
Kyle873
Posts: 1
Joined: Sat Nov 12, 2016 3:52 pm
Location: Ontario, Canada

Re: [RELEASE] rinCheat

Post by Kyle873 » Sat Nov 12, 2016 4:13 pm

Got an error dump here when trying to launch PCSG00351: Phantasy Star Nova with the latest version of rinCheat off your website. Running it gives me a C2-12828-1 error. I've tested other plugins such as Better Amphetamine which work fine with it, only rinCheat is causing an issue. I've tried starting both with the net module disabled and forced MMC mode but with no luck.

It would be wonderful to get this working, it has some nice things that would be helpful to us for translating the game a bit faster.

If you need any other info or for me to test something else, just let me know.

Post Reply

Return to “HENkaku”