Page 3 of 24

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sat Jul 30, 2016 11:20 pm
by humbertosnk
gnmmarechal wrote:
humbertosnk wrote:I can't run :,(
why?
I dont't now, i cann't jump over the bridge to hard dificult and cann't jump in the first level to acces the secret room neither, and the option "always run" neither work.

It just me?, I have no idea what I'm doing wrong.

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sat Jul 30, 2016 11:48 pm
by PolskiGamer17
The game crashes when completing a level. Is that a one time issue or is it often?

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 12:02 am
by modus
cant seem to get it to run. after installing it just shows a black screen. any help?

EDIT: fixed it. the quake folder needs to be in data;
ux0:/data/Quake/id1

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 1:43 am
by TRIBOLIN
Game freezes whe I try to save my progress, is there a workaround? or should I wait for the next release? thanks for making this by the way :D

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 3:42 am
by GizmoTheGreen
nice work! hope to see you make more ports and stuff ;)

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 3:57 am
by SteelWolf89
does this have music or expansion support?

I have the de-emphasized .ogg and .mp3 versions of all 3 soundtracks, and i just need to know where to put em.

same with the expansions, just need to now where they go.

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 4:58 am
by MURITA
modus wrote:cant seem to get it to run. after installing it just shows a black screen. any help?

EDIT: fixed it. the quake folder needs to be in data;
ux0:/data/Quake/id1

I had the same problem than I fixed it thanks to your help

Played 3 stages and I didn't have any problem.

Vita TV

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 5:28 am
by eleriaqueen
Native Quake port for PSVITA, nice !
Might have a go at it ^_ ^
I'm hoping all major bugs can eventually be ironed out.

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 9:03 am
by haxxey
I figured out how to display it and I'm hosting vitaQuake on VPK Mirror. If you want it taken down (understandable, looks like you're asking for donations on your site) just let me know.

Re: [RELEASE] vitaQuake - Quake porting for PSVITA

Posted: Sun Jul 31, 2016 9:07 am
by Rinnegatamante
Wolfmade wrote:I figured out how to display it and I'm hosting vitaQuake on VPK Mirror. If you want it taken down (understandable, looks like you're asking for donations on your site) just let me know.
No problem mate, i'm always mind opened for such projects, keep up the good work with your website ;).
SteelWolf89 wrote:does this have music or expansion support?

I have the de-emphasized .ogg and .mp3 versions of all 3 soundtracks, and i just need to know where to put em.

same with the expansions, just need to now where they go.
Not at the moment but i was working on musics support on ctrHexenII and Hexen II / Quake both use winQuake so porting it to vitaQuake shouldn't be so hard.
TRIBOLIN wrote:Game freezes whe I try to save my progress, is there a workaround? or should I wait for the next release? thanks for making this by the way :D
That's not supposed to happen (or at least it doesn't happen in v.1.2 with REjuvenate). Unfortunately i don't currently have a 3.60 system. I ordered a couple of days ago a DS4 + PSTV just for developing purposes. It will arrive in a couple of days (estimated 3-4 august). When i'll receive it, i'll do a proper debug and check for bugs to solve in vitaQuake.