Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Submit here your entries for the Revitalize Competition. Deadline is September 30th.
Rules can be found here: http://wololo.net/revitalize/
User avatar
Typhoon_Neon
Posts: 60
Joined: Mon Apr 29, 2013 8:40 pm
Location: Somewhere in Portugal
Contact:

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by Typhoon_Neon » Mon Nov 09, 2015 6:52 pm

How do I get a mod to work on this? I've tried as a pak0 and pak1 file but that doesn't work.
Advertising
If you like my articles on the front page you can always check out the archive check out the archive and I have a Twitter too!

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 732
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by Rinnegatamante » Mon Nov 09, 2015 8:05 pm

Typhoon_Neon wrote:How do I get a mod to work on this? I've tried as a pak0 and pak1 file but that doesn't work.
A lot of mod uses also a modified Quake Engine. A mod which should work for sure is Team Fortress.
Advertising
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

Dasio
Posts: 7
Joined: Sun Sep 29, 2013 3:49 pm

Re: [UPDATED v.1.1] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by Dasio » Fri Nov 13, 2015 8:22 pm

Rinnegatamante wrote:Sounds pretty strange.
To solve you can start PSP2SHELL and then use it to launch vitaQuake.
zxc2 wrote: You need to update you rejuvenate version. Use the last. I think is 3.4. That will fix you problem.
I had to do both of those things for it to work, but it does run now! Thanks!

User avatar
Virus
Posts: 26
Joined: Sun May 06, 2012 12:46 pm
Location: In The Matrix
Contact:

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by Virus » Thu Nov 19, 2015 5:13 pm

Have I finished the game? :P

Image

SUUUUUUUUU
Posts: 18
Joined: Sat Jul 04, 2015 1:33 pm

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by SUUUUUUUUU » Thu Nov 19, 2015 8:48 pm

Salut khey! En fait c'est qu'une démo, c'est pour ça que ya pas les autres lvl :cry:

User avatar
Virus
Posts: 26
Joined: Sun May 06, 2012 12:46 pm
Location: In The Matrix
Contact:

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by Virus » Fri Nov 20, 2015 6:28 am

Yo, comme on se retrouve héhé ! :P Ah d'accord, bon ben on est fixés ! :D

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 732
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by Rinnegatamante » Fri Nov 20, 2015 9:45 am

Virus wrote:Have I finished the game? :P

Image
As said in OP, shareware version is included, to use the full version you need a purchased version of Quake and you have to add the pak1.pak file in id1 folder.
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

bobrocks95
Posts: 21
Joined: Sat Nov 28, 2015 8:19 am

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by bobrocks95 » Thu Dec 03, 2015 5:38 am

Nice to see Quake on the Vita! Hope hardware GPU rendering implementation is going well, it runs so smooth when the screen size is set smaller haha. Great work though!

User avatar
Rinnegatamante
VIP
Posts: 732
Joined: Sat Mar 26, 2011 10:02 am
Contact:

Re: [UPDATED v.1.2] vitaQuake - Quake port for PSVITA

Post by Rinnegatamante » Thu Dec 03, 2015 12:15 pm

bobrocks95 wrote:Nice to see Quake on the Vita! Hope hardware GPU rendering implementation is going well, it runs so smooth when the screen size is set smaller haha. Great work though!
Actually, i'm working on vitaHexenII which is an adaptation of Hexen 2 for PSVITA. Like vitaQuake, it uses a modified version of winQuake which requires hardware GPU rendering (cause using software GPU rendering cause huge framedrops during some scenes like Palette exchanges for Main menu and transparent water rendering).
If you want, visit my website: http://rinnegatamante.it :D

Post Reply

Return to “Revitalize Competition”