Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[OPEN] QCMA still asks for update...(3.63)

You have questions and can't find another subforum to ask? Go here
Post Reply
ENunn
Posts: 1
Joined: Tue Aug 29, 2017 12:22 am

[OPEN] QCMA still asks for update...(3.63)

Post by ENunn » Tue Aug 29, 2017 12:27 am

I don't get it. I broke my ARK. I'm trying to re-transfer everything with QCMA.

The dang thing says I need to update.

Here's what I tried.
-Enabled offline mode in QCMA.
-Restarted Vita with flight mode and WiFi off.
-Unplugged my Vita and plugged it back in.
-Setting the custom version to 3.63.
-Setting the protocol to 3.30.
-Restarted QCMA.
-Restarted computer.
-Reinstalled QCMA.

I am out of options. Can anyone help? I'm running 3.63.
Advertising

dxkane117
Posts: 2
Joined: Wed Sep 20, 2017 3:29 am

Re: [OPEN] QCMA still asks for update...(3.63)

Post by dxkane117 » Wed Sep 20, 2017 3:41 am

bro i have the same problem i guewss theres no fix
Advertising

ANU815
Posts: 115
Joined: Tue Jan 07, 2014 5:55 pm

Re: [OPEN] QCMA still asks for update...(3.63)

Post by ANU815 » Sun Oct 15, 2017 7:59 pm

This seems to happen periodically. Reinstalling the latest qcma seems to work for me each time.

User avatar
HarmfulMushroom
Posts: 755
Joined: Wed Dec 25, 2013 10:02 pm

Re: [OPEN] QCMA still asks for update...(3.63)

Post by HarmfulMushroom » Sun Oct 15, 2017 8:58 pm

Never done this with a Vita as flight mode should be enough to block update checks, but try installing VitaUpdateBlocker and setting the proxy to what the application tells you to set it to. That should work, it's the method PSTV's need to use.

snoogy
Posts: 1
Joined: Thu Dec 21, 2017 1:42 pm

Re: [OPEN] QCMA still asks for update...(3.63)

Post by snoogy » Thu Dec 21, 2017 1:55 pm

i would also like to know the answer to this question.

i dont seem to be able to connect my PSTV using qcma.. if i use open cma or just cma it connects but then asks to update the PSTV to 3.67

please help

thank you
merry xmas

User avatar
HarmfulMushroom
Posts: 755
Joined: Wed Dec 25, 2013 10:02 pm

Re: [OPEN] QCMA still asks for update...(3.63)

Post by HarmfulMushroom » Thu Dec 21, 2017 7:00 pm

Try what my last post mentioned, use VitaUpdateBlocker. You cannot connect PSTV to QCMA or anything else without this.

Post Reply

Return to “Support”