Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

how to bring the original app.db file ?

You have questions and can't find another subforum to ask? Go here
Post Reply
aos10
Posts: 37
Joined: Sat May 16, 2015 5:11 pm

how to bring the original app.db file ?

Post by aos10 » Thu Oct 22, 2015 11:31 am

i missed up alot , and want to start over , but i don't want to reset my vita
what should i do ?
Advertising

User avatar
reprep
Posts: 1074
Joined: Tue Dec 17, 2013 4:38 pm

Re: how to bring the original app.db file ?

Post by reprep » Thu Oct 22, 2015 11:39 am

Rebuild database.
Advertising

aos10
Posts: 37
Joined: Sat May 16, 2015 5:11 pm

Re: how to bring the original app.db file ?

Post by aos10 » Thu Oct 22, 2015 3:31 pm

reprep wrote:Rebuild database.
i did that , but the bubbles still there when i restore the original games

User avatar
KronosXLI
Posts: 54
Joined: Wed Jul 13, 2011 5:05 am
Location: A Tropical Island

Re: how to bring the original app.db file ?

Post by KronosXLI » Thu Oct 22, 2015 5:03 pm

Can you delete them? Check your emails for one that you sent from the vita before you messed up and replace the current one.
PSN: KronosXLI
Playing: Freedom Wars, Borderlands 2, Ar NoSurge Plus, Persona 4 Golden, Donganronpa 2

aos10
Posts: 37
Joined: Sat May 16, 2015 5:11 pm

Re: how to bring the original app.db file ?

Post by aos10 » Fri Oct 23, 2015 2:23 pm

KronosXLI wrote:Can you delete them? Check your emails for one that you sent from the vita before you messed up and replace the current one.
i can delete them normally , but when i restore them from my PC , they become ark and VHBL and TNV bubbles

aos10
Posts: 37
Joined: Sat May 16, 2015 5:11 pm

Re: how to bring the original app.db file ?

Post by aos10 » Fri Oct 23, 2015 3:39 pm

edit : i restored old app.db file
but its the same

aos10
Posts: 37
Joined: Sat May 16, 2015 5:11 pm

Re: how to bring the original app.db file ?

Post by aos10 » Fri Oct 23, 2015 4:58 pm

ok , problem solved

i had to Re download them from the store , not restore them from my PC using QCMA or CMA
i don't know why

but now , i can't redownload Ape Quest to my vita , why ?

Post Reply

Return to “Support”