Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Search found 4 matches

by dattebayo.sama14
Sun Oct 21, 2018 7:09 pm
Forum: General
Topic: SOLVED: PSP No sound (Suspected Firmware problem)
Replies: 14
Views: 10366

Re: SOLVED: PSP No sound (Suspected Firmware problem)

Thank you dmaskell92 :D I am just waiting if there is someone out there who can help me with this old device :(
by dattebayo.sama14
Sun Oct 21, 2018 7:07 pm
Forum: General
Topic: Deleting F0
Replies: 7
Views: 3513

Re: Deleting F0

Hello guys, My audio sounds like a chipmunk as if it is in fastforward after using psardumper and deleting f0. I tried to downgrade from 6.60 to 6.20 but no results. I can play mp3s like normal so its not a speaker audio. i also tried it with headphones and same results. I have psp 3000 xpWL7fHc2Wk ...
by dattebayo.sama14
Sat Oct 20, 2018 12:43 pm
Forum: General
Topic: SOLVED: PSP No sound (Suspected Firmware problem)
Replies: 14
Views: 10366

Re: SOLVED: PSP No sound (Suspected Firmware problem)

Hello guys, It Looks like i have somewhat the same issue. my audio sounds like a chipmunk as if it is in fastforward. I tried to downgrade from 6.60 to 6.20 but no results. I can play mp3s like normal so its not a speaker audio. i also tried it with headphones and same results. I have psp 3000 xpWL7...
by dattebayo.sama14
Mon Oct 08, 2018 11:40 am
Forum: Homebrews
Topic: PSP 3000 Audio sync / audio latency Problem
Replies: 1
Views: 3215

PSP 3000 Audio sync / audio latency Problem

Hello Everyone I am prettt much noob on using psp cfw pro 6.60 c2. I am having high pitch / squeaky or chipmunk like audio when i turn on and run games on my psp 3000. I tried to play an mp3 file and the sound plays normal. No distortion or high pitch. It is not doing any high pitch sound. I tried t...

Go to advanced search