Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Search found 17 matches

by soluslobo
Sat Jun 14, 2014 4:03 pm
Forum: TN CEF
Topic: [Beta Test] 6.60 TN-V9
Replies: 74
Views: 13467

Re: [Beta Test] 6.60 TN-V9

Ehm...well no release :P BUT, now I've got your attention :P I'm doing a database of all PSPEMU firmwares which is needed in TN-V9. Please run your exploit with the following file (overwrite the existing TN.BIN file with this one). It will lead you to a blue screen and exit with an error. You have ...
by soluslobo
Sat May 24, 2014 2:16 am
Forum: ARK
Topic: Ark for 3.01 101 in 1 Megamix
Replies: 93
Views: 12870

Re: Ark for 3.01 101 in 1 Megamix

whats the difference with ark and the latest total_noob ecfw?
by soluslobo
Thu May 08, 2014 8:08 pm
Forum: Tutorials
Topic: Tutorial for creating videos for the PSVita
Replies: 116
Views: 30577

Re: Tutorial for creating videos for the PSVita

You can just follow the same tutorial with Handbrake and it should work. just select the same options. If you can't figure it out, here's the settings I use on Handbrake for the PS Vita (basicaly a summarised version of the OP, with some differences): file format: mp4 (m4v) Picture Settings: 960 x ...
by soluslobo
Thu May 08, 2014 4:55 am
Forum: Tutorials
Topic: Tutorial for creating videos for the PSVita
Replies: 116
Views: 30577

Re: Tutorial for creating videos for the PSVita

Is there a way to get xvid4psp 5 for linux or do you recommend using avidemux?
by soluslobo
Sun May 04, 2014 3:54 am
Forum: TN CEF
Topic: The Official TN-V Homebrews + Plugins + Themes Thread
Replies: 936
Views: 231115

Re: The Official TN-V Homebrews + Plugins + Themes Thread

could you add bookr or an eBook homebrew?

Edit: nevermind saw its there it didn't show on psp to dl. thanks for the thread you rock!
by soluslobo
Fri May 02, 2014 1:37 am
Forum: Programming and Security
Topic: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows
Replies: 113
Views: 65069

Re: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows

Better yet: sudo apt-get --yes --fix-broken install That will install all the missing deps and fix these problems. okay since my keyboard felt like acting up when I clicked OK it somehow chose cancel and now I get this: Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state informatio...
by soluslobo
Fri May 02, 2014 1:16 am
Forum: Programming and Security
Topic: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows
Replies: 113
Views: 65069

Re: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows

When running the dpkg commands make sure you are in the same directory as the .deb pkgs. I have no idea what you are talking about lol. Place the .deb pkgs into /home/solus/ then run the dpkg commands again. okay I did what you said and this happened: solus@freedom:~$ sudo dpkg -i vitamtp*.deb (Rea...
by soluslobo
Fri May 02, 2014 1:05 am
Forum: Programming and Security
Topic: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows
Replies: 113
Views: 65069

Re: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows

Try running this: sudo apt-get install libavcodec-dev libavcodec53 libavcodec54 If that doesn't work, I don't know what else to try This shows up Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: Unable to locate package libavcodec53 Edit: I was able to ins...
by soluslobo
Fri May 02, 2014 1:02 am
Forum: Programming and Security
Topic: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows
Replies: 113
Views: 65069

Re: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows

Read my last edit. I'm running a newer version of the codec so you're not on the latest. Are you running 32bit or 64bit ? EDIT nvm you deleted your post... I'm on 64bit. Yeah I deleted the post lol I saw you were replying to codestation I got confused. But yes I have 6:9.11-2ubuntu2. I don't know w...
by soluslobo
Fri May 02, 2014 12:57 am
Forum: Programming and Security
Topic: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows
Replies: 113
Views: 65069

Re: OpenCMA/libVitaMTP 2.0: CMA on Linux and Windows

SMOKE wrote:Oh I see the problem.

@codestation
you need to update the deps apparently, mine is still on the old version of the codec.
That's why I didn't notice.


EDIT:
Nope. Mine is on 6:9.11-2ubuntu2
yeah that's what I have.

Go to advanced search