Wagic Tournament [Campaign]

A place to find all custom made campaigns, mods and to discuss the story mode and how to create mods.
Mercury071476
Posts: 43
Joined: Mon Apr 26, 2010 5:15 am

Wagic Tournament [Campaign]

Post by Mercury071476 » Sat Mar 31, 2012 5:11 pm

This is just a typical campaign with a little creativity. 95% of the contents in this campaign originated from Wololo's "Wagic the Homebrew"
I just added the tournament idea that includes the decks,silly dialogues and a little sound Fx. It's not perfect, It might have problems with deck balancing but i assure you the AI decks are beatable.No deck editing simply because I don't know how to put it. The dialogues might also needs some work (grammatical errors..lol) maybe watching movies or read more comic books will do the job. Nevertheless, I enjoyed creating it and I hope you'll like playing it :D

Image

Here's the link: http://www.mediafire.com/?juw1n3nsohx72tf (Updated! already fixed xml file)

There's an error when you win a duel against Hadrian (round 1 2nd opponent)couple images were missing. I fixed it and here's
the link for the fixed XML file(story.xml): http://www.mediafire.com/?xoj9avioit8273i
In case if you don't want to download the whole campaign again. Just replace the existing xml file in the Wagic tournament directory with this one.
Last edited by Mercury071476 on Sat Apr 14, 2012 3:14 pm, edited 7 times in total.

Zethfox
Posts: 3029
Joined: Thu Jun 10, 2010 11:28 pm

Re: Wagic Tournament [Campaign]in progress

Post by Zethfox » Sun Apr 01, 2012 5:22 am

if you finish this i will personally put it in myself.

wololo
Site Admin
Posts: 3727
Joined: Wed Oct 15, 2008 12:42 am
Location: Japan

Re: Wagic Tournament [Campaign]in progress

Post by wololo » Sun Apr 01, 2012 5:40 am

This looks awesome!

Mercury071476
Posts: 43
Joined: Mon Apr 26, 2010 5:15 am

Re: Wagic Tournament [Campaign]in progress

Post by Mercury071476 » Wed Apr 04, 2012 1:37 pm

Having problems with the xml file..it won't start,don't know why...i followed Abra's work,the _gfx folders,image names...still no go.is it because of my image size?
Here's what i did so far and i tried to start it but it won't work.

<?xml version="1.0" ?>

<page id="start">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/Menu.jpg</img>
<answer goto="intro_1">Start</answer>
</page>

<page id="intro_1">
<type>dialog</type>
<music>_sfx/Track1.mp3</music>
<img>_gfx/intro_1.jpg</img>
<answer goto="intro_2"><O></answer>
</page>

<page id="intro_2">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_2.jpg</img>
<answer goto="intro_3"><O></answer>
</page>

<page id="intro_3">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_3.jpg</img>
<answer goto="intro_4"><O></answer>
</page>

<page id="intro_4">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_4.jpg</img>
<answer goto="intro_5"><O></answer>
</page>

<page id="intro_5">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_5.jpg</img>
<answer goto="intro_6"><O></answer>
</page>

<page id="intro_6">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_6.jpg</img>
<answer goto="Intro_7"><O></answer>
</page>

<page id="intro_7">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_7.jpg</img>
<answer goto="intro_8"><O></answer>
</page>

<page id="intro_8">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_8.jpg</img>
<answer goto="intro_9"><O></answer>
</page>

<page id="intro_9">
<type>dialog</type>
<img>_gfx/intro_9.jpg</img>
<answer goto="End"><O></answer>
</page>

<page id="End">
<type>End</type>
<img>_gfx/intro_10.jpg</img>
<text>The End</text>
</page>

tell me what i did wrong?

wololo
Site Admin
Posts: 3727
Joined: Wed Oct 15, 2008 12:42 am
Location: Japan

Re: Wagic Tournament [Campaign]in progress

Post by wololo » Wed Apr 04, 2012 2:42 pm

I think the xml parser does not like your "<O>" texts...
try to avoid using "<" and ">" inside your texts, possibly.

Mercury071476
Posts: 43
Joined: Mon Apr 26, 2010 5:15 am

Re: Wagic Tournament [Campaign]in progress

Post by Mercury071476 » Wed Apr 04, 2012 3:06 pm

It worked...Thanks wololo. you're a work saver=)

SlippingBack
Posts: 25
Joined: Wed Jan 04, 2012 3:12 am

Re: Wagic Tournament [Campaign]in progress

Post by SlippingBack » Fri Apr 06, 2012 12:17 am

This looks like a ton of fun looking forward to it! :P

Paxaro
Posts: 3
Joined: Sun Apr 01, 2012 4:53 pm

Re: Wagic Tournament [Campaign] Finished!

Post by Paxaro » Mon Apr 09, 2012 6:55 am

I've played it, it's fun. well done.

one issue though: when i was replaying it with the blue white deck, i defeated the second opponent, and then it switched to the red white deck.

Mercury071476
Posts: 43
Joined: Mon Apr 26, 2010 5:15 am

Re: Wagic Tournament [Campaign] Finished!

Post by Mercury071476 » Mon Apr 09, 2012 7:59 am

Thank you Paxaro, I already fixed it and updated the link. :D

Zethfox
Posts: 3029
Joined: Thu Jun 10, 2010 11:28 pm

Re: Wagic Tournament [Campaign] Finished!

Post by Zethfox » Mon Apr 09, 2012 1:37 pm

refine it, correct issues , i was serious when i said i would add it personally, if you used only graphics/sounds we already supplied then this is totally worth putting in.

Post Reply